De Beau Monde Awards 2012

Gisteravond vond voor de 13e keer in het hoofdstedelijke Amstel Hotel de uitreiking van de Beau Monde Awards plaats. Zoals altijd weer één van de meest glamorous parties van het jaar waarbij wij uiteraard niet mochten ontbreken. Op de rode loper was het een komen en gaan van bekend Nederland. Stuk voor stuk hadden zij hun best gedaan om aan de dresscode “Glitter Rock” te voldoen. De meeste waren daar ook aardig in geslaagd en zagen er prachtig uit, waarbij wij denken dat Gerard Joling wel de ‘over the top award’ in ontvangst zou mogen nemen.

 

De presentatie van de avond was in handen van Beau Monde make-over goeroe Leco van Zadelhoff (verantwoordelijk voor veel make-overs in Beau Monde) en Leontine Borsato. Zij reikten de diverse Awards uit. De style award ging naar Silvie van der Vaart. Voor Yolanthe Sneijder Cabau was de covergirl award. De lezeressen van dit glamourblad vonden dat Leontine van Moorsel de beste make-over had gehad afgelopen jaar en voor Nikkie Plessen was de naar Leco vernoemde ‘Leco Look Award’. Frederique van der Wal (jarenlang vaste columniste van het blad) werd nog even speciaal in het zonnetje gezet vanwege haar bijdrage aan Beau Monde de afgelopen jaren. Zij ontving uit handen van bladmanager Ellen Litz een prachtige limited edition Mont Blanc pen.

 

Nadat alle awards waren uitgereikt was het tijd om het feest verder voort te zetten. Loïs Lane gaf nog een optreden en DJ Sunny nam het daarna van ze over. Wij mengden ons even gezellig onder het publiek en spraken nog even met Dre en Roxanne Hazes die de dag ervoor de première hadden beleefd van de musical ‘Hij gelooft in mij’, over het leven van hun vader en van hun zelf. Beide waren nog zeer onder de indruk van hoe goed het verhaal over hun leven vertelt werd. Maar uiteraard was er ook tijd voor wat glamour chitchat met Gerard Joling, Ferry Doedens, Glennis Grace, Maik de Boer en vele anderen die aanwezig waren. Met een goedgevulde goodybag, een lege frietzak (die je buiten nog even kon vullen bij de patatkraam voor een late night snack) verlieten wij het Amstel Hotel. En het moet gezegd worden; de Beau Monde Awards blijft een van de leukste feestjes van het jaar.