De balans tussen ‘glamour babe’ en de echte ik

Ga jij zingend door het leven? Ben jij een blij mens en geniet je? Heb jij het gevoel dat je vrij bent? Doe jij alleen maar dingen die je leuk vindt? Volg jij je hart? Kortom, zit jij lekker in je vel?

 

Dat is eigenlijk wel wat Glamourlanders normaal doen, maar kun je echt overal volmondig ‘JA’ op zeggen?
‘Wedden dat’ je jezelf dit nu misschien ook afvraagt? ‘Wedden dat’ is dan wel een leuke woordspeling, want Sandra Reemer (wie we allemaal kennen van o.a. het programma Wedden Dat) heeft zich dit ook afgevraagd en is tot een conclusie gekomen.

 

Met een 50-jarige carrière als zangeres en presentatrice kent ze de glamour als geen ander en heeft ze dit omgezet naar een combinatie van ‘glamour babe’ en de ECHTE Sandra in de vorm van de Muzikale Beleving©. ‘Zingend door het leven’ is de naam van deze Muzikale beleving© en je gaat naar huis met een toffe goodiebag! Daar zijn jullie Glamourlanders dol op! Maar dit is een hele speciale goodiebag, want deze bevat inspiratie in plaats van tastbare artikelen. Hoe hip en trendy is dat?!

 

Als je de naam Sandra Reemer hoort dan associeer je haar imago met zingen, een succesvolle en sterke vrouw, mooie kleding en rode lopers. Helemaal een Glamourland-dame dus! Als je Sandra in bladen, tv- en radio-interviews ziet en hoort, dan zie je een vrouw die haar successen uitstraalt. En terecht hoor! Wat bijna niemand weet, en daar werkte zij zelf ook aan mee, is dat achter die mooie succesvolle façade een ander leven schuil ging. Dan na zoveel jaren je in 2011 terugtrekken van dit alles, getuigt ook van enorme glamour. Mede een reden dus voor ons van Glamourland om het fijne ervan te weten te komen, want wij houden van glamour in alle soorten en maten en dus ook van dit soort daadkrachtige dames.

 

Na een ontzettend leuk gesprek en ontspannen middag op een zonnig terrasje, werden we steeds steeds benieuwder naar het ‘nieuwe leven’ van Sandra en hadden we het genoegen om later een Muzikale beleving© bij te wonen. Met deze Muzikale beleving© combineert ze muziek met de innerlijke zoektocht naar de balans. In dit alles wordt ze bijgestaan door muzikale begeleiding van Vincent Boot en bovendien hebben zij een enorm goede klik die afstraalt op het publiek. Het is interactief en Sandra laat haar zangkwaliteiten uiteraard ook horen tijdens deze zeer ontspannen ‘lezing’. Mooie, toepasselijke nummers…, zowel ballads als swinging. Sandra leeft tegenwoordig volgens een lijfwoord.

 

En vergeet niet; Deze ommezwaai in carrière is geen bevlieging van Sandra, want het afgelopen jaar is ze nog uitgeroepen door het blad Paravisie als ‘Spiritueel Inspirator 2012’. We hebben dit zeker en vast mogen ondervinden, omdat ze tijdens de eerste ontmoeting vertelde, op ons eigen verzoek, welke eerste indruk ze had van ons. Ze sloeg de spijker op de kop!

 

We hebben genoten van de Muzikale beleving© en onze goodiebag met inspiratie staat constant binnen handbereik. Sandra vroeg om feedback op haar Muzikale beleving© ‘Zingend door het leven’ en deze is inmiddels door Sandra en Vincent op de homepage geplaatst. Zo zie je maar, glamour heeft zoveel diverse kanten. Benieuwd geworden naar de Muzikale beleving©, het lijfwoord van Sandra en onze Glamourlandfeedback? Check dan zeker eens www.sandrareemerproductions.com!