Hot! De 5 laatste trends in juwelen

Ware glamour zonder juwelen bestaat bijna niet! Juwelen zijn een meerwaarde in je kast, want zij bezorgen dat vleugje stijl dat bij je garderobe past. Glamourland ging bij de top juwelier Reichman in Brugge over de vloer en vroeg naar de 5 trends van het moment in juwelen. We zetten ze voor jou op een rijtje.

 

Jewels

 

1. Ga voor rosé goud! Het is gedaan met geel of wit goud, nu is roze de trend. Bovendien is dit goud niet duurder, het prijskaartje is hetzelfde als zijn metgezellen. Bij rosé goud gaat het trouwens gewoon om een verschil in de mengeling van metaal. Think pink.

 

Jewels

 

2. Polka dot: kies voor gouden bolletjes, met of zonder diamanten. Rond is de vorm bij uitstek die scoort bij de vrouwen. Mannen, weet waar een vrouw voor smelt: bolletjes dus.

 

Juwelen

 

3. Stretch gouden armbanden of kettingen: elastieken die bewegen en omringd zijn door wit, geel of rosé goud: alles kan. As long as it moves!

 

Juwelen

 

4. Dubbele kettingen: halskettingen, armbanden of ringen: go double! Kies voor twee rijen gouden kettingen en scoor tweemaal.

 

Juwelen

 

5. Southsea parels: of het nu om Tahiti (grijs), Australië (wit) of Filipijn (gouden) gaat, parels doen iedereen smelten.

 

Juwelen

 

Pluk de dag en ga voor goud!