David Beckham ontwikkelt verzorgingsproducten voor mannen

Jawel, het is zover! ‘s Werelds ‘Sexiest Man Alive’ verklapt een deel van zijn schoonheidsgeheim. Daarnaast richt hij zijn eigen mannenverzorgingsproductenlijn op om zijn seksegenoten een stapje hogerop te helpen. Subliem!

 

biotherm_beckham

Foto: Biotherm

 

Biotherm Homme, het luxe-merk van L’Oréal, en David Beckham kondigden vandaag een veelbelovende langetermijnsamenwerking aan voor de ontwikkeling van een lijn verzorgingsproducten voor mannen. De collectie, die uit zowel huidproducten als dagelijkse verzorgingsproducten bestaat, wordt in 2017 gelanceerd. Hopelijk wordt het wachten beloond!

 

Glamourland David

Foto: H&M

 

Als onderdeel van de samenwerking wordt de Engelse voetbalicoon de eerste wereldwijde ambassadeur van Biotherm Homme. De eerste campagne van David Beckham voor Biotherm Homme is voor Aquapower, de nr. 1 vochtinbrenger van het merk, en zal in juni van start gaan.

 

Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Biotherm Homme,” zegt David Beckham. “Ik was al langer aan het denken over de ontwikkeling van een huidverzorgingslijn, en toen ik in gesprek raakte met Biotherm viel alles op zijn plek. Ze zijn net zo ambitieus als ik, en we kijken ernaar uit om iedereen binnenkort de vruchten van onze samenwerking te kunnen laten zien.

David Fridlevski, General Manager van Biotherm: “Het is de eerste keer dat een mannelijke beroemdheid met zijn statuur een huidverzorgingslijn heeft ontwikkeld. We zijn er trots op dat David Beckham voor ons als partner heeft gekozen om zijn visie op huidverzorging te verwezenlijken, en het verheugt ons zeer hem als onze nieuwe merkambassadeur te verwelkomen.

 

Wij van Glamourland zijn maar al te benieuwd naar David’s mannensmeerseltjes. Zie hier een paar van zijn geheimpjes: