Daniel Wellington horloges

Het verhaal van het Zweedse Daniel Wellington begon met een ontmoeting aan de andere kant van de wereld, wat uiteindelijk de start was van een vriendschap tussen één van de stichters van het merk en de man achter de merknaam. Daniel Wellington ademt pure fashion en stijl uit en bleef dus niet onopgemerkt bij Glamourland. Toen Daniel Wellington met hun eerste collectie naar buiten kwam, was de focus gericht op symmetrie om zo een dunner en strakker horloge te creëren. Zoals we gewend zijn van Scandinavisch design is het minimalistisch, maar zeer stijlvol. Een exemplaar kan dus zeker niet ontbreken aan je pols. Get stylish with Daniel Wellington!

 

Glamourland

Foto: Danielwellington.com

 
Het strakke design wordt gematched met een assortiment van leuke horlogebandjes om van je exemplaar een echt statement piece te maken. Diverse kleuren worden afgewisseld met klassieke lederen versies, zodat je horloge zich volledig kan aanpassen aan je mood/look of the day.

 

Nato bandjes

Voor dit ontwerp heeft het merk zich laten inspireren door de Britse marine, waar duikers nylon bandjes gebruikten om roest te voorkomen. Vandaag is dit het symbool van de preppy style van Daniel Wellingon, in verschillende frisse kleurencombinaties zoals rood, wit en blauw. De bandjes zijn verwisselbaar, zodat je steeds je horloge kan aanpassen aan je outfit. Kortom, genoeg mogelijkheden om te experimenteren.

Glamourland

Foto: Danielwellington.com

 

Lederen bandjes

Als je meer een fan bent van een klassieke look, dan zijn deze lederen bandjes the way to go. Deze lederen versies zijn verkrijgbaar in klassiek bruin en zwart. Bovendien kan je ook kiezen voor effen of textuur, zoals bijvoorbeeld een krokodillentextuur voor een echte eye catcher.

 

Glamourland

Foto: Danielwellington.com

 
Met een exemplaar van Daniel Wellington kun je dus alle kanten uit, zowel business als casual. Wat ons betreft, is dit een echte must-have. Go check it out!