Damestassen enzo…

Om deze economische malaise enigszins goed door te komen kun je eigenlijk maar één ding doen…. Juist ja; SHOPPEN! Omdat wij van Glamourland niet de beroerdste zijn zullen wij één van onze shop-pareltjes op het web met jullie delen: damestassenenzo
 
 

Ga je voor een Cowboysbag (links) of toch liever een clutch van Liu Jo?


 
 

Wat deze site zo bijzonder maakt? Deze site is zich nogal aan het ontwikkelen, wat inhoudt dat er steeds meer merken en productgroepen bijkomen. Momenteel hebben ze merken als Ash, March23, Pilgrim, Cowboysbag en Liu Jo in het assortiment, wij mogen alvast verklappen dat hier onder andere lingerie van Stella McCartney (inderdaad, dat merk dat zo moeilijk verkrijgbaar is in de Benelux) en leren jasjes van Oakwood bij zullen komen. Klinkt niet verkeerd toch?!
Dit online shopwalhalla verkoopt natuurlijk tassen, maar ook lingerie, accessoires, kleding, schoenen en badmode vind je op de site. Van betaalbaar tot “duur”, want zeg nou eerlijk, op mooie spullen moet men nooit bezuinigen toch?

 
 

Isabel Marant inspired sneakers scoren? Links March23 en rechts ASH


 
 
Toevalligerwijs hebben wij nu ook een leuke actie opgezet om een fijne tas van damestassenenzo.nl te winnen. Wat je hiervoor moet doen? Ga naar onze facebookpagina to find out!

Happy shopping!