Custom made en Prêt-à-Porter hoeden van Eudia

Hoedjes zijn tijdloos en hip. Hoedjes zijn fijn als de zon schijnt maar kunnen ook heel fijn zijn wanneer het regent. Onder een hoedje kun je jezelf verstoppen maar je kunt hem ook juist dragen als een echt fashion statement. Bij tenue de ville is het zelfs een múst. Wij van Glamourland houden van hoedjes. Daarom bezochten wij de officiële opening van de Eudia boutique op de Denneweg in Den Haag.

 

Tijdens de Résidence de la Mode opende Eudia een pop-up shop aan de Denneweg in Den Haag. Het perfecte moment om de bijzondere hoeden van Eudia voor te stellen aan de hofstad. Ook een perfecte keuze, want de shop is razend populair en wordt al veel bezocht. Daarom is dan ook besloten de Eudia boutique permanent in Den Haag te vestigen.

 

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor op straat, alle Eudia hoeden stralen elegantie en zelfvertrouwen uit. Eudia kan custom made speciaal voor jou ontwerpen of je kunt uit de Prêt-à-Porter collectie kopen die met de hand is gemaakt in het modeland Italië.

 

Wij van Glamourland vinden het juweeltjes en nemen de hoed af voor Eudia!