Curaçao Fashionweek

Glamourland was er bij: de Curaçao Fashionweek!

Prachtige, kleurrijke shows onder de stralende zon. Wat wil een mens nog meer?

Hoewel de reporters en fotografen zich met moeite konden lostrekken van het zwembad en de daarbij behorende cocktails, wilden zij absoluut de uiteenlopende shows niet missen. Met reden: er was bijzonder veel te zien deze fashionweek! De daar gespotte trends willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

David Paulus

Bij de show van David Paulus zagen we veel luxe stoffen en draagbare ontwerpen. De modellen waren meer dan opvallend: allen waren zij opgemaakt als spookjes. Bijzonder fashionable spookjes, dat dan weer wel!

Glamourland

Glamourland

House of Byfield

Van House of Byfield hebben we al vaker verrassende creaties gezien. Echt een label om in de gaten te houden! Dit maal een collectie vol met Oosterse invloeden en prints. Er waren veel natuur- en aardetinten.

Glamourland

Glamourland

Ellen Willink

Van de hand van Ellen Willink zagen we een prachtige collectie in pasteltinten met felle accenten. In haar bijzondere creaties waren opvallende details en luxe stoffen verwerkt. Evenwel bleef de collectie zeer draagbaar, en daar houden wij natuurlijk van!

Glamourland

Glamourland

Glamourland kijkt terug op een mooie fashionweek. Na een week bijzondere creaties, verrassende nieuwkomers en spetterende collecties hebben wij ons modehart weer opgehaald!

Foto’s: Paul van Son

Reporter: Marylou

Twitter: @Marylou_h