Crop tops for the win

I spy with my eye … Iets hip, iets opvallend en een fashiongehalte om U tegen te zeggen. Yes, wij van Glamourland weten hoe laat het is modeliefhebbers: it’s crop tops o’clock. Je ziet het in de straten, celebs komen ermee op de proppen en de winkels hangen er vol mee. Als je het ons vraagt, de hype is on!!

 

Maak je maar geen zorgen want er is keuze in overvloed. Je kan gaan voor de edgy denim way als je zin hebt in de casual look of voor een op-en-top girly stijl met een high waist rokje en schattige ballerina’s om het helemaal af te werken.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Zomer staat voor zon, cocktails én blote benen maar als dat toch jouw ding niet mocht zijn, kan je de crop top look afwerken met een fashionable boyfriend jeans of een geklede broek.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Het crop top accessoire kent geen regels en is grensverleggend, dus laat je verbeelding maar de vrije loop! Waar kan je dit pareltje vinden? Denk aan haute couture labels zoals Prada, Emilio Pucci, Proenza Schouler en Nina Ricci maar ook in de bekende winkelketens zoals Zara en H&M en de online webshop Asos kan je ze aantreffen.

 

Glamourland gaat er helemaal voor! Jullie ook? Laat ons zeker weten hoe jullie het zouden combineren!