Crashtest LiLo

De politie wil Lindsay Lohan nog eens ondervragen over haar betrokkenheid bij een auto-ongeluk, deze zomer in Santa Monica.

Ze zou hebben gelogen dat zij de passagier was en niet de bestuurder. Volgens entertainmentsite TMZ riskeert ze daarmee een celstraf van een jaar.

Lohan zou een gehuurde Porsche begin juni tegen een vrachtwagen aan hebben gereden. De 26-jarige actrice verklaarde eerder dat de auto werd afgesneden door de chauffeur van de truck en kwam later met het verhaal dat de remmen niet werkten.

Rechercheurs willen Lohan nu horen over wat er werkelijk is gebeurd en wie er achter het stuur zat. De brokkenmaakster raakte zelf lichtgewond bij het ongeluk.

De politie in Santa Monica is niet het enige korps dat nog een appeltje te schillen heeft met Lohan. Eerder dinsdag werd duidelijk dat ze officieel als verdachte is aangemerkt voor betrokkenheid bij een diefstal in Hollywood Hills. Ze zou twee horloges en een zonnebril hebben gestolen. Vorig jaar werd Lohan ook al eens veroordeeld voor diefstal.

 

Door: Novum