Corry inside out

Zangeres Corry Konings is betrokken bij het kunstparticipatie-project Inside Out Tilburg. Het Inside Out Project maakt specifieke groepen mensen zichtbaar in het stadsbeeld. Voor de editie in Tilburg is gekozen voor het thema “moeders” en daar wilde de zingende moeder uit Berkel-Enschot graag haar steentje aan bijdragen. Eerder diende ook Marc-Marie Huijbregts een portret van zijn moeder in voor Inside Out Tilburg.

Van 10 tot en met 16 september wordt de stad volgehangen met duizenden zwart-wit portretten van moeders. Corry Konings vindt het een fantastisch initiatief om moeders op deze manier een plekje op de voorgrond te geven en zal daarom zelf ook zichtbaar zijn op een poster in de stad.

Inside Out Tilburg vindt plaats van 10 tot en met 16 september. De posters worden in één nacht opgehangen waardoor de stad letterlijk Inside Out gekeerd wordt. Tilburgse moeders en moeders van Tilburgers kunnen via de website www.insideouttilburg.nl een foto uploaden. Woensdag 1 augustus is de deadline voor het insturen van foto’s.

Kijk voor meer informatie op www.insideouttilburg.nl

 

Het Inside Out project
Inside Out is een grootschalig participatoir kunstproject dat boodschappen van persoonlijke identiteit vertaald naar artistiek werk. Iedereen wordt uitgedaagd om met behulp van zwart-wit fotoportretten niet-vertelde verhalen en beelden van mensen van over de hele wereld te ontdekken, onthullen en te delen. Van deze digitaal geüploade bestanden worden posters gemaakt, die naar de co-creators van de projecten worden teruggestuurd, om in hun eigen leefomgeving op te hangen. Mensen kunnen individueel en als lid van een groep deelnemen. Posters mogen overal geplaatst worden, van een portret op een kantoorraam tot een muur van een verlaten gebouw of in een vol stadion. De locaties worden gedocumenteerd, gearchiveerd en online beschikbaar gemaakt op www.insideoutproject.net.