Conservatorium Privé

Afgelopen woensdag vond tijdens de Amsterdam Bar Week de eerste editie plaats van Conservatorium Privé.

Deze avond, georganiseerd door Cointreau, Bobbi Brown Cosmetics en het Conservatorium Hotel in samenwerking met Unlimited PR en Fuse Communication, stond geheel in het teken van de dames.

 

Deze exclusieve ladies night out werd geheel in VIP stijl verzorgd. Het décor was uiteraard het prachtige en stijlvolle Conservatorium Hotel. Bij aankomst werden wij begroet door Nina van Unlimited PR die ons naar de Lyric Room begeleidde alwaar wij ontvangen werden door van Stefanie van Cointreau en Trees van Fuse Communication. In de Lyric Room kon het selecte gezelschap genieten van de Cointreau Privé Experience onder het genot van bites verzorgd door Schilo.

Barkeeper Duco gaf cocktail shaking uitleg zodat de aanwezige dames met behulp van Cointreau shakers als ware professionals hun eigen fabulous drinks konden bereiden. Het resultaat was dan ook geen lang leven beschoren…

 

 Met een zeer geslaagde cocktail in de hand begaven wij ons naar topvisagist Bas Hokke van Bobbi Brown cosmetics die ons voorzag van prachtige make-up. Niet alleen wij werden onder handen genomen, gedurende de hele avond voorzagen de visagisten van Bobbi Brown Cosmetics de gasten van Pretty Powerful make-up touch ups.

 

Nadat de cocktail glazen leeg waren en alle ladies perfect opgemaakt, begaven wij ons naar de Tunes Bar, alwaar een intieme cocktailparty deze stijlvolle avond afsloot. Uiteraard verlieten wij deze avond niet zonder een goed gevulde goodiebag.

Glamourland kijkt nu al uit naar de volgende editie van Conservatorium Privé!