Comeback Monique Collignon: couture in een nieuw jasje

Jawel lieve vrinden, wij hebben er weer een favoriete collectie bij: de volledig nieuwe couture collectie van modeontwerpster Monique Collignon is namelijk om een spreekwoordelijke moord voor te plegen. De ontwerpster maakte al naam met haar couture én couture light collecties, maar tilt haar ontwerpen momenteel naar een geheel nieuw niveau. En hoé! Wij van Glamourland waren aanwezig tijdens haar show afgelopen woensdag en stonden versteld van haar prachtige creaties.

 

Glamourland Monique Collignon

Foto: Monique Collignon

 

De ontwerpen vertellen het verhaal van de tijdloze stijl: dit fenomeen laat zich immers niet leiden door de druk van tijd. Monique Collignon stelt terecht dat couture staat voor ongekende elegantie en stijl. Couture kán trendzettend zijn, maar is nóóit trendvolgend. Zo is de ontwerpster geheel terug gegaan naar de kern van haar passie – mode. Jawel, op die passie vallen wij zelf ook opvallend vaak terug ;-).

 

monique collignonGlamourland Monique Collignon 2

Foto’s: Monique Collignon

 

Monique ging terug naar een volledig lege tekentafel, waar ze zowel blanco als met vele jaren ervaring in de mode-industrie haar creaties tot leven heeft gebracht. Het resultaat van vele uren handwerk en ongelofelijk oog voor detail werd tijdens de ontzettend fijne catwalkshow gepresenteerd aan de (inter)nationale modewereld. Wij van Glamourland vinden het pareltjes!