Colour Blocking

Vorig jaar doken ze vanuit het niets overal op: felgekleurde skinny jeans in de meest onmogelijke kleuren. In plaats van jeansblauw domineerden kleuren als groen, roze en geel ineens het straatbeeld. Voor de echte trendsetters was zo’n gekleurde skinny jeans niet genoeg, die combineerden een groene broek met een oranje top.

 

 

Inmiddels zijn we een jaar verder en is colour blocking ook ‘ingeburgerd’ onder de massaconsumenten. Dit jaar gaan we net een stapje verder. In plaats van alleen een gekleurde skinny jeans gaan we van top tot teen colour blocken. Dit houdt in dat niet alleen de skinny jeans en top in een leuk kleurtje hebben, ook de accessoires komen aan bod.

Wie nog niet zoveel lef heeft qua kleurgebruik zou kunnen kiezen voor mooie pasteltinten in combinatie met felgekleurde accessoires. Voor de doorgewinterde colour blockers onder ons, alles kan en mag niets is te gek! Zorg er wel voor dat de kleuren een mooi geheel vormen. Mintgroen, oranje, paars en koraalrood zijn kleuren die je veel gaat zien in het modebeeld.

 

 

Reporter: Carl Michelle

Twitter: @CarlMichelle