Colorparty JFB

Maandag 3 juni werd de winnaar van ‘Seven Days of Feedback’ bekend gemaakt. Het Amsterdams Lyceum mag zich vanaf nu ‘most healthy school van Nederland’ noemen. Donderdagavond 6 juni reikten GTST kopstukken Ferry Doedens en Guido Spek de JFB-award (Join Feedback) uit aan het Amsterdams Lyceum. De scholieren waren niet alleen gekomen voor de uitreiking van de award, het was tijd voor hun exclusieve colorparty tijdens Taste of Amsterdam in het Amstelpark. Glamourland was van de partij!

 

    Glamourland    Glamourland

Foto’s: Lisa Vermeij

 

Terwijl half glamorous en culinair aangelegd Nederland te vinden was op Taste of Amsterdam en aan het genieten was van heerlijke hapjes en drankjes, was er een paar honderd meter verderop een fantastische colorparty aan de gang! Honderden scholieren van het Amsterdam Lyceum waren aan het dansen. Zij hebben zich tijdens Seven Days of Feedback van JFB keihard ingezet om zo gezond mogelijk te leven en daarom was het nu tijd om te feesten! Ferry Doedens en Guido Spek waren speciaal naar het Amstelpark gekomen om de JFB award uit te reiken. Hierna werden de zakjes kleurpoeder uitgedeeld en barstte het feestgedruis los! Binnen een paar secondes veranderde de wit gekleurde menigte in een uiteenlopende regenboog van kleuren!

 

 Glamourland    Glamourland

 Glamourland

Foto’s: Unlimited PR

 

We wisten al dat de scholieren van het Amsterdams Lyceum goed zijn in het volbrengen van challenges, maar zij kunnen ook aardig goed feesten! Ondertussen hadden wij even de tijd om met Ferry en Guido te praten, terwijl zij in het restaurant een gezonde maaltijd bestelden. De jongens hebben een aardig druk schema en moesten nog eten. Ferry herinnert zich zijn middelbare tijd nog goed. ‘Ik was het drukste jongetje van de klas, ik was vaak degene die de aanzet gaf tot bijvoorbeeld propjes gooien en ik werd er ook vaak uit gestuurd! Maar daar heb ik nu nog steeds last van, ik word er nog steeds wel eens uitgestuurd haha.’ De jongens vonden het erg leuk om de JFB-award uit te reiken. Ze proberen zelf ook zo gezond mogelijk te leven. ‘Het is belangrijk dat scholieren bewust worden van een gezonde levensstijl en dat ze gezond eten. En dan mag je heus wel af en toe snoepen. Ik sport veel en daarom mag ik ook af en toe wel een frietje of hamburger.’

 

Glamourland

Foto: Unlimited PR

 

In het najaar van 2013 vind er weer een nieuwe editie van ‘Seven Days of Feedback’ plaats!