Coachella 2012

Afgelopen weekend reisde half Hollywood af naar Indio, Californië. Zo waren Rihanna, Jared Leto, Paris Hilton, Lauren Conrad, David Hasselhoff, Katy Perry, Lindsay Lohan, Kate Bosworth, Emma Watson, Diana Kruger en Fergie allemaal aanwezig in Palm Springs. De reden voor deze celeb-invasie was Coachella, hét festival to be.

 

Coachella is een jaarlijks muziekfestival in de Colorado woestijn en bestaat uit twee delen. Van 19 tot 21 april vond het eerste deel plaats. Aankomend weekend zal deel twee plaatsvinden. We begrijpen heel goed waarom half Hollywood aanwezig is op dit grote muziekfestival: de line-up is niet de minste en bevat namen als David Guetta, Swedish House Maffia, Snoop Dogg en Dr. Dre, Radiohead, Florence & the Machine, Afrojack, Gotye, The Black Keys en Artic Monkeys.

 

 

De meest bijzondere act van het afgelopen weekend was waarschijnlijk toch wel die van Tupac! De rapper die in 1996 is overleden, verscheen namelijk levensgroot als een hologram. Hierdoor leek het net alsof Tupac zelf stond te rappen.

 

 

Met zoveel Hollywoodsterren op één plek is het natuurlijk belangrijk om er goed uit te zien. Het is erg warm in Californie, dus luchtige outfits zijn een must. Daarnaast is het natuurlijk onmogelijk om een hele dag op pumps op een festivalterrein te lopen. Korte shorts, jurkjes, sleehakken, slippers, topjes, korte rokjes en hoedjes voerden de boventoon op Coachella. Zie de foto hieronder en oordeel zelf welke fashionista de show stal op het festival terrein!

 

Reporter: Lisa

Twitter: @Lisav_GL