Classy wine in Amsterdam

Ga jij binnenkort weer voor een shop-sessie naar onze mooie hoofdstad?Of waag je weer een dansje in Paradiso of een hippe kroeg in de Pijp? Dan hebben wij van Glamourland een echte it-wijnbar voor je! Eindig je shopdag, of begin je stapavond in de heerlijke wijnbar Vyne. In Vyne, gevestigd aan de Prinsengracht, waan je je even in het hippe Barcelona of modieuze Milaan.

 

Foto: Vyne.nl

 

Tezamen met enkel hippe, gezellig en geweldig goed geklede Amsterdammers en wat verdwaalde toeristen, kun je je tegoed doen aan werkelijk de meest heerlijke wijnen. Weet je je geen raad met wijnkaart, die aantal-pagina’s-technisch veel weg heeft van de Bijbel, overleg dan met de ober en doe een kleine proeverij: drie lekkere wijnen waar natuurlijk ook de nodige feitjes bij verteld worden.

 

Combineer de wijntjes met de heerlijke tapas-hapjes die worden aangeboden en je bent gegarandeerd van een avondje lekker borrelen. Een must voor de wijnliefhebber en een heerlijke avond als je houdt van lekkere drankjes, lekkere hapjes en mooie mensen kijken. Geweldig om bij te komen van een middagje shoppen, of gezellig om je avond uit eten of op stap mee te beginnen.

 

Wij van Glamourland wensen jullie allen veel bubbelplezier!!

 

 

Wijnbar Vyne – Prinsengracht 411, Amsterdam

Vrijdag & zaterdag geopend vanaf 17.00 uur, zondag vanaf 16.00 uur en doordeweeks vanaf 18.00 uur.