Christmas pour le petite Rich Bitches

De rijk geboren kinderen van onze Glamourlanders hebben bijna alles om mee te spelen. Beginnend met de duurste babyartikelen en merkkleding, de ouders doen er alles aan om hun schatjes zoveel mogelijk te verwennen. Celeb couple Beyoncé en Jay-Z gaven meer dan $1,5 miljoen uit aan alleen speelgoed, waaronder 600.000 dollar aan een  massief gouden hobbelpaard en $20.000 aan een wiegje voor de kleine man, terwijl Bullock een $14.000 Andy Warhol “Peaches” print voor haar zoon Louis kocht en Bratt Pitt en Angelina Jolie $7.000 uitgaven aan een privé-boot voor Pax’s zevende verjaardag. Daarom hebben wij van Glamourland voor alle ouders die tijdens de feestdagen luxe-artikelen voor baby’s willen gaan shoppen een lijst samengesteld van enkele uitzonderlijke kado’s, als een vintage carrousel, opblaasbare sportarena’s, mini oldtimers en hobbelolifanten.

 

 xmass1

 Foto: bornrich.com

1). 1918 Herschell-Spillman 32′ Carrousel

Prijs: $250,000-$500,000

xmass2

Foto: bornrich.com

 

Een prachtig gerestaureerd en werkend voorbeeld van een Amerikaans carrousel uit het begin van de 20e eeuw is de 1918 Herschel-Spillman 32′ Carrousel. Het is een uitstekend voorbeeld van de indrukwekkende werken van de Herschel-Spillman Company en wordt op het moment te koop aangeboden. Deze bijzondere carrousel heeft 10 jaar lang elke zaterdag en zondag, 12 uur per week en 52 weken per jaar gedraaid op de Big Top Markt in Florida.

 

 

xmass3

Foto: bornrich.com

 

De carrousel bevat 16 grote, volledig houten, antieke Alan Herschel springpaarden. Daarnaast is hij voorzien van zes kleine stripfiguren met twee ronddraaiende banken en twee gesneden wagentjes en is geheel versierd met ongeveer 550 lampjes voor een glamorous effect.

 

xmass4

Foto: bornrich.com

Hoe duur zal een betoverend ritje in deze carrousel worden? Omschreven als één van de meest interessante en dramatische stukken van de Staluppi-collectie, naar verwachting zal hij tussen de $250.000 en $500.000 opbrengen.

 

 

2). Asprey hobbelolifant

Prijs: Niet beschikbaar

xmass5

 Foto: bornrich.com

 

Het luxe Britse huis Asprey, met een erfgoed dat dateert uit 1781, staat bekend om het uitgebreide assortiment van geschenken, juwelen, horloges, leer, zilver, porselein, kristal en zeldzame boeken. Deze zijn allemaal te koop in de New Bond Street winkel. Asprey biedt nu een ultiem kado aan deze kerst, de hobbelolifant.

xmass6

Foto: bornrich.com

 

Deze hobbelolifant die exclusief voor Asprey is ontworpen door Donald Chaffin, is de nieuwste in de serie van de hobbel-fantasiedieren. Het kostte vijf maanden om de olifant uit Amerikaans wit eikenhout te snijden. De olifant heeft een rood lederen handgemaakt zadel en bevat gouden details. Deze details zijn vervaardigd door het toevoegen van individuele bladeren van 24-karaats goud, gepolijst en wel, om de mooie sprookjesachtige glans te verkrijgen. Op dit soort olifantjes hoeven wij ons dus niet te schamen en hobbelen we lekker door.

 

 

3). Meest waardevolle legoblokje

Prijs: $14,449

xmass7

 Foto: bornrich.com

Met meer waarde dan zijn eigen gewicht in goud,  dit ultra-zeldzame 14-karaats legoblokje komt uit een serie die tussen 1979 en 1981 uitgedeeld is aan de werknemers van de Lego-fabriek in Honewestedt (Duitsland) die 25 jaar bij de fabriek werkzaam waren alsook aan een aantal zakelijke partners. Het blokje is nu te bemachtigen op BrickEnvy, de bekende online verkoper van verzamelaars edities van Lego-setten. Leuk om het legobouwwerk van de kleine heer mee op te krikken.

xmass8

Foto: bornrich.com

 

Dit ene Legoblokje heeft de officiële standaard grootte en vorm van een Legoblokje, 2 x 4 cm, en werd vervaardigd uit 25,65 gram 14-karaats goud. Éen van deze Legoblokjes kwam op een veilingsite en werd verkocht voor een record bedrag van 14.500 dollar, waardoor dit blokje het meest waardevolle Lego-item werd.

 

 

4). Mini Seven

Prijs: $11,370

 

xmass9

Foto: bornrich.com

xmass10

 Foto: bornrich.com

 

Mini Seven, een naar verhouding correct kindervoertuig van Mini Electric Vehicles heeft een gedetailleerd ontwerp met zijn klassieke body, shiny voorlampen, bijpassende stoelen en een race-stuurwiel. Deze kinderauto is opgebouwd uit een sterk stalen chassis met een kogelvrije Honda motor en is helemaal veilig mocht de kleine prins een beetje te hard tegen het zwembad aan racen..

 

 

5). Stevenson Brothers eikenhouten hobbelpaard

Prijs: $7,717

xmass11

 Foto: bornrich.com

Ook wij van Glamourland houden wel eens van paardje rijden. Experts in de productie van houten hobbelpaarden sinds 1982, Stevenson Brothers hobbelpaardmakers bieden een eikenhouten hobbelpaard aan met manen en staart van echt paardenhaar. Handgemaakt en vervaardigd van het beste materiaal en met traditioneel vakmanschap is deze hobbelpaard met een eikenhouten basis te koop voor een prijs van $7.717.

 

xmass12

 Foto: bornrich.com

De producten kunnen gepersonaliseerd worden door het toevoegen van initialen, een familie wapen of zelfs het logo van de favoriete sportclub.

 

 

6). Krokodillen schaal

Prijs: $780

xmass13

 Foto: bornrich.com

Met de passie om mensen gelukkig te maken, heeft de in Amsterdam gevestigde Piselle Projects producten ontworpen die humor, schoonheid en een beetje absurditeit bevatten. De krokodillen schaal is een zuiver wit keramisch krokodillen snoepschotel. Dit exotisch item is speciaal ontworpen om een chique verrassing aan je tafel toe te voegen. Leuk voor het uitstallen van de kerstkransjes tijdens de feestdagen.

 

 

7). Opblaasbare arena voor in de achtertuin

Prijs: $600

xmass14

 Foto: bornrich.com

 

Deze sport-arena die binnen slechts 2 minuten is opgeblazen, is ontworpen om een stuiterende ruimte te bieden aan iedereen die op een actieve manier één van de vier verschillende soorten sport wil spelen. De arena, die te verkrijgen is bij Hammacher Schlemmer, bevat netten, goals en baskets en zorgt ervoor dat de kinderen hun energie kwijt kunnen. Op het springkussen kan volleybal, rugby, voetbal en basketbal worden  gespeeld. Voor de veiligheid van de verwende schatjes beschikt de arena over een vangnet rondom het gehele speelveld.

Glamourland wenst alle ouders veel succes met het zoeken naar een passend presentje voor de komende feestdagen!

 

Bron: bornrich.com