Christian Louboutin lanceert beautylijn

Modehuizen die een make-up lijn starten schieten als paddenstoelen uit de grond. Zodra er één overstag is, volgt de rest vanzelf. Marc Jacobs kondigde al aan een beauty-lijn te willen starten, Dior doet het al jaren en nu blijkt dat Christian Louboutin er ook een gaat lanceren in 2013!

’s Werelds meest bekende schoenenontwerper maakte dit nieuws al wereldkundig in mei van dit jaar, maar inmiddels zijn er wat meer details naar buiten getreden over wat wij kunnen verwachten! Het merk zit momenteel rond de tafel met het bedrijf Batallure, wat bekend staat om zijn samenwerking met Abercrombie and Fitch en Sephora. Christian Louboutin is druk bezig met het ontwikkelen van make-up, parfum en zeepjes, die natuurlijk in het bekende rood zullen worden ontwikkeld.

Zullen wij er straks allemaal zo rood als Dita von Teese, toevalligerwijs al jarenlang zijn muze, bijlopen?

 

Wist u trouwens dat deze ontwerper bij zijn eerste ontwerpen de zolen nog handmatig met nagellak (!!!) inkleurde om zo de inmiddels wereldberoemde kleur rood te verkrijgen?

Nu maar hopen dat de prijzen, in tegenstelling tot zijn killerheels, wel enigszins betaalbaar blijven. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch wel een beetje “Louboutin-rood” op zijn lippen?