Jubileumfeest Choices by DL by Gassan Diamonds

Niemand kan meer om Choices by DL heen! Wij van Glamourland zijn een groot fan. De fantastische sieraden met kleurstenen zijn al jarenlang een favoriete musthave van iedere Hollandse vrouw, maar de sieraden van Debora Huisman – Leeser gaan vanaf nu de hele wereld over.

 

Haar collectie is vanaf heden namelijk ook verkrijgbaar bij de Bloomingsdales warenhuizen in New York. Dit werd onder luid applaus bekend gemaakt tijdens het vijfjarige-jubileum feestje dat Choices by DL afgelopen maandag met een glas champagne en veel gezelligheid vierde. In de Choices by DL Flagshipstore by Gassan Diamonds verzamelden zich tal van fashionable BN’ers: Leontien Borsato, Winonah de Jong, Kim Kötter en haar dertien misses to be, noem maar op. Ook Truus en Louis van Gaal, Frans Molenaar, Yves Gijrath en Christine Kroonenberg zagen wij een kijkje komen nemen. Allemaal proostten we op het feit dat deze sieradenlijn inmiddels wereldwijd bekend is: het label vestigt zich naast New York ook in verschillende winkels in Singapore, Duitsland en Frankrijk. Glamour is immers overal. En dat ‘diamonds a girls best friend’ zijn, weten wij Glamourlanders maar al te goed.

 

Glamourland

Foto: Gassan Diamonds

 

Bovendien werd er tijdens die avond een vernieuwde versie van de Classic-ring gelanceerd. Lucky bastard Eva Simons, bekend van grote internationale hits, kreeg het eerste exemplaar in handen. De ring is de klassieke 1818-ring. Maar heel classic is hij niet meer. Door de stoere, zwarte coating krijgt het mode-item een echte rockuitstraling. Eva was er dolgelukkig mee.

 

Ook waren maandag de nieuwe Hippie Chique oorbellen te bewonderen. Het eerste model was een ongekend succes en dus is de collectie uitgebreid met een heuse Evening-lijn. Deze luxe lijn is om bij weg te dromen: sierlijke hangers helemaal bezet met witte, zwarte of bruine diamantjes.

 

glamourland

Foto: Gassan Diamonds

 

Uiteraard mag ook een luxe uitvoering van de ‘Fly me to the moon’-ring niet ontbreken. Helemaal fijn: liefhebbers van deze ring kunnen zelf hun favoriete kleur steen uitzoeken. Wij van Glamourland zijn vooral gek op het intense ijsblauw.

 

glamourland

Foto: Gassan Diamonds

 

Ook helemaal verliefd geworden op deze eyecatchers? De sieraden zijn te koop bij alle Gassan-filialen in Nederland.