Check Mate voor Louis Vuitton

Yes, Louis Vuitton did it again! Dat het modehuis een prachtige Spring Summer 2013 collectie had neergezet tijdens Paris Fashion Week wisten we al langer maar nu heeft het haute couture label celeb-town helemaal op zijn kop gezet. Dit was duidelijk te merken op o.a. de red carpet tijdens de Golden Globe Awards afgelopen maandag.

De Parijse show werd ondergedompeld in een ’60 extravaganza met een overvloed aan checks en kapsels omgetoverd tot stijlvolle beehives, afgewerkt met schattige strikjes. De creativiteit was niet te stoppen want bovenal kwamen de modellen via roltrappen als tweelingen naar beneden. Het was een streling voor het oog!

 

Verschillende Hollywood sterren kregen meteen de LV-microbe te pakken en lieten zich gaan in checkerboard wonderland. Kerry Washington droeg haar checkers midi jurk met een adembenemende LV-strik als afwerking. Clean en simpel, waar Glamourland ook zeker voor te vinden is.

LV

Maar ook Kirsten Dunst en Jessica Alba praalden in een sierlijke check prints. Terwijl lady Dunst koos voor een maxi jurk met bruine en witte tinten, opteerde lady Alba voor een monochrome zwart/wit look.

Uiteraard werden deze looks stuk voor stuk afgewerkt met klassevolle puntige pumps. Glamourland is er nu al gek op!