Champagne toast met de hele wereld: Zaterdag 17 juni is het Moët Party Day!

Van Nieuw-Zeeland tot Mexico, van zonsopgang tot zonsondergang heffen wij het glas. Ter ere van elk moment en elke minuut: #MoetMoment. Op 17 juni 2017 creëert Moët & Chandon voor de tweede keer in haar geschiedenis een memorabel Moët Moment met Moët Party Day. Vier 24 uur non-stop met Moët & Chandon mee op de beste hotspots in Nederland. Jawel, wie zijn leven vult met champagne heeft een bruisend bestaan!

 

Glamourland_Moet_Party_Day_Amsterdam

 

17 juni is die ene dag in het jaar waarop we alle momenten, klein en groot, vieren en waarop zelfs de kleinste momenten veranderen in een magisch #MoetMoment. Door heel Nederland wordt Moët Party Day gevierd met een toost.

 

Start je dag bijvoorbeeld met een home-delivery Champagne Breakfast van CoffeeConcepts voor het eerste #MoetMoment van de dag en maak de Moët magie nog vóór de middag compleet met een Champagne Brunch bij The Avocado Show (Amsterdam), The Fish Club (Kijkduin) of Huis ter Duin (Noordwijk).

 

Glamourland_Moet_Party_Day_Amsterdam

 

Fine-dining kan bij restaurant Da Vinci (Maasbracht) of Wiesen (Eindhoven). Ontspan bij The Harbour Club Vinkeveen en sluit de avond af op het ‘Upperclub x Moët & Chandon’ feest bij Supperclub (Amsterdam) of een Golden Fete party bij Club Vie (Rotterdam). Vier je het toch liever thuis? Dan kan je een koude fles Moët & Chandon bestellen via UberEats.

 

Stop thinking about yesterday or yearning for tomorrow, today is happening now

 

#MOETMOMENT
Sinds 1743 deelt het Franse champagnehuis Moët & Chandon de magie van champagne met de wereld en ontkurken zij magnums voor de grootst bedenkbare mijlpalen; de 120ste verjaardag van het Vrijheidsbeeld, het huwelijk van Grace Kelly en de Golden Globes. Met eeuwenlange festiviteiten heeft het champagnehuis één ding geleerd: je haalt het meest uit het leven als je geniet op eigen voorwaarden. Daarom is Moët & Chandon er juist ook voor jouw everyday geluksmomenten en nodigen wij jou 17 juni uit om het meeste uit je dag en je #MoetMoment te halen. Cheers to that!