Celebs vliegen de pan uit op VIP-gala British Airways

Hiep, hiep hoera! British Airways viert 80 jaar vliegen naar Hongkong. En wel geheel in stijl, met een groots VIP-gala en fotoshoot van klassieke luchtvaartmode. Kijk, daar houden we van.

 

Supermodel David Gandy poseerde in een vintage lederen pilotenjas uit de jaren ‘20. Als eerbetoon aan het erfgoed van British Airways ging de Britse ster op de foto met cabinepersoneel en toverden ze samen de drukke straten van Hongkong om tot een catwalk.

 

David Gandy British Airways 80th Hong Kong celebrations

 

Ook supermodellen Imogen Waterhouse en Lizzy Jagger straalden deze 80e verjaardag in outfits van het cabinepersoneel van vroeger. Ze lieten zich fotograferen met de iconische skyline van Hongkong als achtergrond.

 

British Airways

British Airways

 

Tussen de bubbels door zagen we onder andere acteur David Hasselhoff, singer-songwriter Jessie Ware en Tom Aikens, chef-kok met twee Michelinsterren, stralen op de loper. Niet voor niets: ’s Avonds gaf zangeres Jessie een optreden voor de 250 VIP’s. Ondertussen serveerde chef-kok Tom Aikens een mix van Britse en Hongkongse gerechten, vergezeld met cocktails die Boujis Hong Kong exclusief voor British Airways had samengesteld.

 

British Airways 80

 

Wij van Glamourland feliciteren British Airways met hun mijlpaal!

 

Foto’s: British Airways