Much, more, most Caviar

Toen we onbeperkt Sushi eten onderhand wel gezien hadden, moesten wij van Glamourland toch op zoek naar iets more glamorous, om onze honger te stillen. Gelukkig vonden we in het Bellagio Hotel in Las Vegas een buffet, waar we onbeperkt kaviaar konden nuttigen. We hadden onder meer de keus uit Amerikaanse steurkaviaar, tobiko viskuit van de vliegende vis en zalmkuit. De chef had ook zijn best gedaan op de sidedishes om een bodempje te bieden. Heerlijke huisgemaakte pannenkoekjes, boekweit wafels, Ahi tonijn hoorntjes, met daarnaast verschillende garnituren. Door deze innovatie op het gebied van “all you can eat” gaat het hotel de competitie aan met andere hotels in de wijk, en niet geheel zonder succes. Fijnproevers weten het buffet inmiddels goed te vinden.

 

De chef van het buffet, Frank Ortiz ziet er wel op toe, dat gasten zich niet tegoed doen aan al te grote schranspartijen. Je ziet hier dan ook geen Russische praktijken zoals in sommige Turkse all-inclusivehotels. Voor de russen is kaviaar natuurlijk ook wat voor ons smeerkaas is. Door dit toezicht, zag je wel af en toe een paar gasten teleurgesteld het pand verlaten.

 

Nu we het toch over kaviaar hebben: Juwelier Elijah Giacometti heeft met de Caviar Titano Diablo een iPhone 5 cover in huis, dat volledig met de hand gemaakt is. Het hoesje bevat exotische leersoorten en is bewerkt met 18 karaats goud. Er zijn er slechts 99 stuks a € 3500,- van gemaakt.

 

De basis bestaat uit het uiterst kostbare metaal titanium met een stevige koolstofvezel en het geheel is mede ontwikkeld door het automerk Lamborghini. Het hoesje kan dus wel tegen een stootje, zou je zeggen. Wij van Glamourland hebben dit getest, toen we toch in Las Vegas waren voor het glamorous kaviaarbuffet. De val van de Stratospher tower (356 meter hoog) overleefde de iPhone prima..! Vervolgens viel hij nog uit onze handen in een schaal tobiko viskuit, toen wij onze borden vol schepten. Frank Ortiz was not amused ;-)

 

Foto: bornrich.com

 

Je zou toch zeggen dat dit dan toch wel de kaviaar onder de iPhone covers zou moeten zijn. Maar we zijn niet snel tevreden bij Glamourland en dus zijn we nog even verder gaan shoppen. Golden Dreams biedt een 24 karaats vergulde iPhone cover voor $100.000 aan, belegd met saffieren en robijnen. Het blijft natuurlijk verguld, en niet massief. Écht blij werden we daarom pas bij het zien van Mischa Bartons exemplaar van $302.985, die ze ontwierp voor UUnique London. Nu hebben we het over 18 karaats massief goud, belegd met witte en roze diamanten in een prachtig floral design. En gelukkig niet alleen voor de iPhone, ook voor de iPad heeft ze een prachtige cover ontworpen.

 

Foto: bornrich.com

 

Met een gerust hart, konden wij van Glamourland terug vliegen naar Nederland en zonder enige gêne onze iPad te voorschijn halen tijdens de vlucht. Gelukkig zag niemand dat een goedkope Caviar Titano Diablo cover daarbij per ongeluk uit één van de tassen tas viel. Zonder blikken of blozen stopten we hem, met een restant van de tobiko viskuit er nog op, weer snel diep in een tas terug.