Cateye sunglasses are back

Overal zien we ze tevoorschijn komen. Zowel in de haute couture wereld, celeb town maar ook in de ketens zoals H&M en Mango is de hype niet te stoppen. Over wat hebben we het nu eigenlijk vragen jullie zich waarschijnlijk af?  With no further ado presenteren we jullie de cateye sunglasses! Alle fashionista’s out there met een liefde voor mode met een dierentint kunnen zich nu ook werpen op deze zonnebrillen!

Toen Glamourland deze hype begon op te merken, moesten we meteen terugdenken aan het mode icoon uit de jaren ’60: Audrey Hepburn en haar rol in Breakfast at Tiffany’s.  Ook fashionista’s als Grace Kelly en Elizabeth Taylor praalden met deze geweldige zonnebril.

 

Het is sinds de jaren ’50 dat deze trend een komen en gaan heeft gekend en vandaag staat het weer in de schijnwerper! Ook de cateye-hype bij de Hollywood celebs is niet te stoppen. Allemaal zijn ze te vinden voor deze stijl. Denk maar aan Anne Hatheway, Rihanna, Ashley Olsen, Olivia Palermo, LeAnn Rimes, Kourtney Kardashian en ga zo maar verder…

 

Deze zonnebrillen zijn naar onze mening zeer stijlvol, modieus en very sophisticated. Je kan het dragen met een magnifiek kostuum maar ook met een casual outfit gaan menig oog op jouw vallen. Fashionable indeed!

 

Glamourland

Glamourland

Foto’s: harpersbazaar.com

 

Zoals we al hebben gezegd, is de modewereld momenteel in de ban van deze trend. Denk maar aan Dita Savoy, Chanel, Tom Ford, Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren en Valentino. Het zijn misschien allemaal cateye zonnebrillen maar elke modehuis geeft er zijn eigen twist aan en zo zien we het graag!

 

Glamourland

Glamourland

Foto’s: harpersbazaar.com

 

Zijn jullie ook in de ban van deze heerlijke zonnebrillen of toch eerder een ander model? Glamourland ziet de glamour in deze sunnies! ;-)