Cara en Pharrell in Chanelsprookje

Dat topmodel Cara Delevingne meer is dan alleen een beauty op de catwalk wisten we al. De Britse zingt er flink op los en schitterde al eerder op het witte doek in de film Anna Karenina uit 2012. Haar acteertalenten zijn sindsdien niet onopgemerkt gebleven en heeft ook de aandacht van modekeizer Karl Lagerfeld getrokken. Samen met Pharrell Williams is Cara te zien in zijn korte modefilm Reincarnation.

 

Glamourland Karl Lagerfeld Pharell Chanel

Foto: Screenshot

 

De film staat in verband met de Paris-Salzburg 2014/5 Métiers d’Art show van Chanel en vertelt het verhaal van het iconische Chanel-jasje. Gabrielle Chanel  (die gespeeld wordt door Geraldine Chaplin, de kleindochter van Charlie Chaplin) komt in 1954 tijdens een vakantie in de buitenwijken van Salzburg een liftjongen tegen die een bijzonder jasje draagt. Deze jas zou later de inspiratie vormen voor de Chanel-jas zoals wij die allemaal kennen.

 

Op Youtube is een fragment uit de film te zien, die in zijn geheel op 1 december uitkomt. Een dag voor de Chanel-show, die zoals altijd veelbelovend is!