Candy Dulfer Arrow

Iedereen moet er nu maar eens mee ophouden dat Candy & Band eigenlijk helemaal geen jazz, maar poppy speelt. Candy Dulfer & Band spelen over de hele wereld en is veel meer dan een ‘doorsnee’ band.

 

Candy Dulfer
Foto: Gilbert Vogt

 

De Hof in Amersfoort staat overvol met mensen. Allemaal liefhebbers van Candy Dulfer & Band. Na het intro van de band komt Candy stralend het podium op, ze heeft het zichtbaar naar haar zin. Candy doet wat ze moet doen, echt geweldig spelen op haar sax, en daarnaast vertelt ze tussen de nummers door een verhaaltje. Maar waar ze vooral in uitblinkt is: entertainen.

 

Foto: Gilbert Vogt

 

Het publiek gaat helemaal uit zijn dak bij de nummers ‘Crazy’ en ‘Hey Now’, en dat is volkomen terecht, want Candy is ‘gewoon’ meer dan goed. En Jan van Duikeren is misschien wel de beste trompettist van Nederland. Na het optreden gaan Candy & Band het podium af. Daarna komt ze alleen terug, terwijl medewerkers een spandoek ophangen. Als ze nog even op haar sax heeft gespeeld, vertelt ze op Amersfoort Jazz een nieuwtje te hebben. “Ik ga vanaf 18 mei elke vrijdag van 17:00 tot 18:00 uur mijn eigen programma presenteren op Arrow Jazz FM”, aldus Candy.

Wij zijn er zeker van dat Candy ook het presenteren prima zal doen. Succes Candy!

 

Reporter: Gilbert

Twitter: @sterinmotorkap