CAMERON’S BOOK

Charlie’s Angel Cameron Diazwil jonge meiden helpen: zij is begonnen met het schrijven van een boek over goede voeding en een gezonde levensstijl. Op deze manier wil de 39-jarige actrice een einde maken aan hun obsessie voor een slank lichaam.

 

Diaz is één van de best betaalde actrices van dit moment en kwam met dit idee doordat haar vriendin Gwyneth Paltrow ook tips en adviezen geeft over diëten en gezond leven. Cameron wil de fixatie van jonge vrouwen op het slankheidsideaal een halt toeroepen en ze laten inzien dat gezond zijn veel belangrijker is. Door haar bekendheid hoopt zij een groot publiek te bereiken.

Diaz gaat onder andere verschillende middelbare scholen bezoeken om met haar doelgroep over het onderwerp te kunnen praten. Ze wil graag duidelijk maken dat dun zijn niet de prioriteit in hun leven moet zijn. Diaz zegt: “Het gaat om het binnenkrijgen van de juiste vitamines en voedingsstoffen die je sterk maken en veel energie geven”. Dat is wel wat anders dan Kate Moss die ooit de befaamde woorden sprak: “Nothing tastes as good as being thin feels”.

 

Cameron is zij ook van plan om een website te lanceren waarmee zij haar lezers up-to-date kan houden. Naast haar eigen tips en ervaringen, zullen in Diaz’ boek ook tips komen van andere bekende celebs, waaronder Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow en Drew Barrymore.

Het boek zal waarschijnlijk volgend jaar verschijnen. Diaz heeft eerst de opnames van onder meer de actiekomedie ‘Agent: Century 21’ voor de boeg.

 

Voor alle Glamourlanders: glaasje champagne in je rechterhand, bordje sashimi in je linkerhand en als afsluiter nog even op de dansvloer. Genieten van het leven is toch ook belangrijk!