C&A presenteert nieuwe collectie op grote hoogte

Afgelopen week kregen wij van Glamourland een uitnodiging om de presentatie van de nieuwe zomercollectie van C&A bij te wonen tijdens een zinderende rooftop party. Op het dak van het filiaal in Rotterdam, met uitzicht op de fantastische en imposante skyline van Rotterdam vond het heugelijke mode-event plaats. Het dakterras van het Rotterdamse C&A filiaal bevindt zich midden in de stad aan de welbekende Coolsingel en wordt omringd door grote kantoorpanden. Met een beetje fantasie waanden we ons toch even in New York. Gelukkig zat het weer ook mee en brak tijdens de zomerse modeshow de zon volledig door. Een betere setting konden we ons niet wensen.

 

Glamourland

Foto: Christian Looman

 

Vol nieuwsgierigheid togen we richting Rotterdam waar we in het filiaal van C&A allerhartelijkst werden ontvangen door een gastvrouw die ons verwees naar een speciale genodigdenlift, waarmee een charmante liftboy ons naar de hoogste verdieping begeleidde. Nadat we ons keurig als Glamourland gemeld hadden mochten we het dakterras betreden. Later bleek dat het dak er normaliter in ieder geval niet zo bij ligt. Kosten noch moeite waren gespaard om er echt een super dakterras van te maken in een zomerse setting. Zo werden we ontvangen met een heerlijke welkomstcocktail, zorgde een DJ (af en toe vergezeld door een saxofonist) voor de juiste zomerse tunes, werden we getrakteerd op heerlijke hapjes en stond er een professionele bar opgesteld. Op de grond lagen heerlijke loungekussen waar je heerlijk kon genieten van het fantastische weer dat deze dag C&A gunstig gezind was.

 

Glamourland

Foto: Christian Looman

 

De presentatie van de collectie vond op geheel eigenzinnige en originele wijze plaats. Zo kwamen de modellen in kleding passend bij het thema ‘Summer in the City’ op. Twee modellen gingen heerlijk op de aanwezige zitzakken loungen en kwamen even later twee mannelijke modellen op die aan het overgooien waren met een bal. Alle modellen droegen uiterst zomerse kleding waarbij te denken valt aan een knalblauwe en felroze korte broek, een fleurig oranje t-shirt of een zomers jurkje. De collectie was geïnspireerd op het nieuwe thema van de modeketen ‘Inspired by Summer and Life’. Volgens Paulien Straeter, woordvoerster van C&A wilde men met dit event de gasten verrassen. En dat was zeker gelukt. Op een leuke en speelse manier werd de collectie aan de aanwezige pers getoond.

 

Glamourland    Glamourland

Foto’s: Christian Looman

 

Overigens was dit niet de eerste keer dat C&A op verrassende wijze haar collectie toonde aan de pers. Een aantal jaren geleden deden zij dit middels een catwalkshow op de Afsluitdijk met Jan Smit (gezicht van C&A) voorop. De reacties van de aanwezige gasten waren ook dit keer ronduit positief. Fleurig, draagbaar en bovenal vrolijk waren veel gehoorde commentaren en daar sluiten wij van Glamourland ons helemaal bij aan.

 

Glamourland

Foto: Christian Looman

 

Na nog wat nagenoten te hebben van de heerlijke zonnestralen, wat lekkere drankjes, hapjes en de zomerse beats besloten we dat het tijd was weer huiswaarts te keren. Maar het modehuis liet ons niet met lege handen gaan. Voor de komende zomer kregen de gasten een strandtas mee vol met handige bruikbare items zoals een hoed, slippers en een sjaal. Kortom een fantastische middag in de Maasstad!