ByDanie Designer & Vintage Sale!!

Weken van tevoren stond het al in onze agenda gepland… de dagen streepten we ongeduldig af op de kalender tot het eindelijk zo ver was op zondag 30 september…de ByDanie Designer & Vintage Sale ging van start!!!
De tweede editie (de eerste werd in maart georganiseerd) van deze exclusieve sale duurde maar liefst twee hele dagen, te weten zondag 30 september en maandag 1 oktober. Genoeg tijd dus om onze garderobe eens flink uit te breiden!

 

Fashionably gekleed arriveerden wij op de fantastische locatie The Harbour Club te Amsterdam. Gelukkig heeft het leven van de ware Glamourlander vele voordelen: wij liepen de rij van ongeduldig wachtende fashionistas snel voorbij en konden direct naar binnen om onze slag te slaan. De kleine vergoeding aan de deur van €3,50 betaalden wij met veel liefde. Aan het einde van de twee sale dagen werd namelijk het opgeleverde bedrag verdubbeld en aan de stichting ‘Make a Wish’ gedoneerd. Garderobe uitbreiding voor het goede doel dus.
Eenmaal binnen viel gelijk het uitgebreide assortiment aan kleding, schoenen, tassen en accessoires op. Van Hermes tot Chanel tot Jimmy Choo en Alexander McQueen, you name it, it’s here!

Niet alleen items van Danie en haar vriendinnen werden verkocht, ook winkels als The Collector, Little Soho, Ameri First Hair & Cosmetics, Charly Ensuite, Swag, Mayke, By Gaby, Jos Bles, Secret Closet, Colorswitch, Inglot en Zoe Karssen waren aanwezig.
De vintage goodies waren prachtig en overzichtelijk uitgestald zodat het vinden van de juiste items geen enkel probleem bleek. Onder het genot van een glas champagne en muziek verzorgd door de aanwezige DJ scoorden we de meest prachtige stukken.

Helemaal happy en voldaan verlieten wij na afloop de sale met vele tassen vol moois. Eenmaal thuisgekomen werd het ons al snel duidelijk: het is weer de hoogste tijd voor een grotere walk-in closet!