Britse It-girl voor Label Maje

De jaren ’60 komen terug! Voor hun nieuwe autumn/winter collectie 2012-2013 heeft het Franse label Maje de Britse it-girl Alexa Chung benoemd als gezicht. In 2005 zei Alexa Chung het modellenleven vaarwel. Het is dan ook niet de eerste keer dat ze het gezicht voor een merk is. Eerdere samenwerkingen deed ze bijvoorbeeld met Vero Moda, Pepe Jeans, Superga en het Lacoste parfum ‘Joy of Pink’. Het Britse modehuis Mulberry heeft zelfs een handtas naar haar vernoemd. Telkens weet Alexa te zorgen voor stijgende verkoopcijfers, niet zo gek dus dat Maje voor haar heeft gekozen!

 

De look en feel van de campagne zal bestaan uit dromerige beelden in zwart-wit en het decor bestaat uit het Porte des Lilas metro station in Parijs. Een prachtige locatie vinden wij! In de vroege morgen liet Fotograaf Glen Luchford Alexa poseren als een filmheldin uit de jaren ’60, een stijl waar ook Alexa helemaal weg van is. Volgens Maje is Alexa gekozen vanwege haar elegante maar stoere uitstraling. Haar persoonlijkheid is zowel glamorous als rock ’n roll.

 

 
Wat velen aanspreekt in het label aanspreekt is dat Maje een bijzondere combinatie tussen edgy en vrouwelijk weet te vinden. En niet te vergeten de Parisienne look! De campagne zal vanaf september te zien zijn in magazines en in het straatbeeld.

 

 

Tot nu toe zijn dit de enige twee foto’s die vrij gegeven zijn van de fotoshoot. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte als er meer foto’s gelanceerd worden!

 

 

Reporter: Linda Vissenberg

@linlicious