Bram Moszkowicz uit zijn ambt gezet

Door velen niet verwacht, en toch gebeurd: Bram Moszkowicz is geroyeerd als advocaat! Bram stond voor de tuchtrechter omdat hij wat regels heeft overtreden. Hij heeft duizenden euro’s contant geld aangenomen, voorschotten van cliënten niet terugbetaald, de administratie niet goed bijgehouden en deed niets om zijn vakkennis op peil te houden.

De tuchtrechter verwacht ook niet dat Bram zijn leven zal beteren aangezien hij zich van eerdere veroordelingen niks heeft aangetrokken. De eis was in eerste instantie 1 jaar, blijkbaar vond de rechter dit niet voldoende en heeft besloten hem uit zijn ambt te zetten.

Wat deze zaak nog pijnlijker maakt is dat zijn verkering ook nog eens net uit is. Eva Jinek en Bram hebben na 2 jaar jaar besloten een punt achter hun relatie te zetten. Overigens is dit alles in gezamenlijk overleg gebeurd, maar leuk is het nooit!
Uiteraard gaat Bram hoger beroep aantekenen, dus wij kunnen alleen maar duimen dat alles goed komt. Want zeg nou zelf; Bram is toch een aanwinst voor zo’n klein kikkerlandje als Nederland?