Brad No.5

Chanel No.5 is al jarenlang één van de bekendste

vrouwen parfums ter wereld. Gabrielle Chanel besloot in 1921 dat het tijd werd dat haar modehuis een eigen parfum zou krijgen. Chanel bracht het bekende parfum uit in 1921 op de 5e dag van de 5e maand, dit omdat het nummer 5 volgens haar geluk bracht. Marilyn Monroe bekende dat ze in bed niets anders droeg dan Chanel No.5. No need to tell dat “No.5” na deze uitspraak booming was! Chanel No.5 is inmiddels één van de meest verkochte parfums ter wereld.

Dat Chanel No.5 zo vreselijk goed verkocht wordt, komt (naast het feit dat het een heerlijke geur is!) mede door de geweldige reclamecampagnes van Chanel. In 2003 maakte regisseur Bas Luhrmann (bekend van Moulin Rouge) een drie minuten durende mini film met Nicole Kidman in de hoofdrol. Dit was de duurste reclame ooit gemaakt. Behalve Nicole zijn ook Marilyn Monroe, Audrey Tatou en Keira Kneightley het gezicht geweest van No.5.

Alhoewel Chanel No.5 een echt vrouwen parfum is, wordt niemand minder dan Brad Pitt het nieuwe gezicht van dit bekende geurtje! Het is voor het eerst in de 90-jarige Chanel No.5 geschiedenis dat een man wordt gebruikt voor de campagne. Brad Pitt zou binnenkort in Londen de eerste opnames hebben voor de Chanel-campagne.

Wij wachten in spanning af. Hoewel Brad sinds zijn samenzijn met Angelina Jolie een stuk minder fruitig uit zijn ogen kijkt, blijft het voor de meeste dames een behoorlijke portie eye-candy. Wat ons betreft een prima combinatie: een heerlijk parfum én een heerlijke man. Goed gedaan Chanel!

Reporter: Lisa – Angelina

Twitter: Lisav_GL