(B)oops! Madonna’s voorgevel voor 2 miljoen

Wij van Glamourland verzekeren onze prachtige villa of nieuwe bolide. Maar wist je dat je ook je lichaamsdelen kunt verzekeren? Als beroemdheid is dat namelijk niet heel erg gek. Deze tien celebs verdienen heel wat geld met hun ‘moneymakers’ en nemen dan ook liever geen enkel risico…

 

Het achterwerk van Jennifer Lopez is haast net zo bekend als haar fenomenale stem. Dat moet worden verzekerd! Haar derrière is nu maar liefst driehonderd dollar waard.

 

Glamourland Rihanna

Foto: Rihanna op Twitter

 

Haar benen zijn om mee te pronken. En dat doet Bad Girl RiRi, ook wel Rihanna, dan ook maar al te graag. Dat is dan ook de reden dat zij nu in het bezit is van million dollar legs.

 

Julia Roberts lacht voluit in diverse films. Haar prodent-smile is dertig miljoen dollar waard.

 

Glamourland David Beckham

Foto: David Beckham op Facebook

 

Als je goed kan voetballen, moet je die fantastische benen uiteraard koesteren. Een logische keuze dus van David Beckham om zijn benen te verzekeren voor 70 miljoen dollar. Daar moet ie een aardig balletje voor trappen.

 

Niet alleen J. Lo maar ook Kylie Minogue pronkt graag met haar achterste. Daar hangt dan ook een prijskaartje van vijf miljoen dollar aan.

 

Glamourland Bruce Springsteen

Foto: Bruce Springsteen op Facebook

 

Al heel wat plaatjes heeft deze grote ster verkocht. Dat keeltje is van goud. Dus verzekerde Bruce Springsteen zijn stem voor zes miljoen dollar.

 

Glamourland Heidi Klum

Foto: Heidi Klum op Facebook

 

Heidi Klum is topmodel. En als topmodel reken je op je benen. Toch moest Klum wel even slikken toen zij hoorde dat haar ene been een miljoen dollar minder waard was door een klein litteken op haar knie. Desalniettemin leverde haar prachtige benen alsnog een bedrag op van 2,2 en 1,2 miljoen dollar.

 

Wie aan Madonna denkt, denkt haar aan de legendarische punt-bh die ze droeg. Misschien lag dit dan ook wel aan de basis van haar verzekerde voorgevel van twee miljoen.

 

Als James Bond deed Daniel Craig heel wat stunts zelf. Geen overbodige luxe dus om een verzekering van 9,5 miljoen dollar af te sluiten voor zijn hele lichaam.

 

Mariah Carey mag het rijtje afsluiten. Zij overtreft alle andere celebs met benen die maar liefst voor een biljoen dollar verzekerd zijn (!!!!) Zo krijgt de uitspraak ‘break a leg‘ aan het begin van een optreden natuurlijk wel een hele andere betekenis!