Boksen met Lorenzo

Glamourland en boksen? Het lijkt niet samen te gaan! Met uitzondering van een kleine catfight om een setje Louboutins gaat het er op de redactie doorgaans vrij vriendelijk aan toe. Toch heeft Glamourland haar geluk beproefd in de ring en was zij aanwezig bij een exclusieve boksworkout van Lorenzo Lamas.

 

glamourland

Foto: Chris Lans

 

Lorenzo Lamas, wie kent hem niet zou je haast zeggen, maar iedereen onder de 30-jaar blijkt toch wat moeite te hebben om hem thuis te kunnen brengen. Maar zij die de dertig al gepasseerd zijn weten absoluut over wie we het hebben. Immers, Lorenzo speelde de playboy Lance Cumson in de destijds enorm populaire serie Falcon Crest. Deze serie zorgde in ons land voor zijn doorbraak. Daarna heeft hij jaren in de serie Renegade de hoofdrol vertolkt en vrij recentelijk was hij nog te zien in The Bold and the Beautiful. En nu dus in levende lijve bij Special Sports in Amstelveen waar hij een boksworkout verzorgde. Op dit moment is Lorenzo namelijk volop in training voor zijn deelname aan het programma Celebrity Boxing dat binnenkort in Amerika wordt uitgezonden. Tijdens ons gesprek met hem vertelde hij Glamourland dat hij het gaat opnemen tegen Jeremy Jackson die in Baywatch de zoon speelde van David Hasselhoff.

 

glamourland

Foto: Chris Lans

 

Dat ook onze eigen sterren de komst van Lorenzo interessant vonden bleek uit het feit dat wij ook Patty Brard en Gerard Joling tegen het sportieve lijf liepen. Ook zij deden mee met Lorenzo’s workout.

 

glamourland

Foto: Chris Lans

 

Patty vertrouwde ons toe dat zij al heel lang een ‘crush’ heeft op Lorenzo en we moeten bekennen dat we dit wel begrijpen. Net als Gerard Joling overigens die niet uitgepraat raakte over de goede fysiek en het uiterlijk van deze 54-jarige acteur. Na de workout was het dus tijd voor een meet & greet met deze internationale ster. Je zult begrijpen dat met Patty en Gerard aanwezig het nog lang gezellig bleef bij Special Sports…

 

Reporter: Christian

Twitter: @chrislooman