When Blue Blood Meets Artists

Afgelopen vrijdag 24 mei onthulde Blue Blood hun nieuwe expositie “When Blue Blood Meets Artists 2013” in een exclusieve galerie in hartje Amsterdam. En natuurlijk waren wij van Glamourland aanwezig om verslag te doen van fashionable art, of arty fashion.

 

Glamourland

Foto: Ganbaroo PR

 

Het hippe en en bovendien Nederlandse merk Blue Blood heeft sinds 2012 het inmiddels jaarlijks terugkerende project waar kunst en mode worden samengevoegd. Daniel Hageman, Lucky Dubz, Silas, Luuk Bode, Lot Madeleine en Karimo waren dit jaar de zes gelukkige kunstenaars die de eer hadden hun interpretatie van het logo van Blue Blood , een kreeft, te verwerken in een kunstwerk. Een spijkerjasje, de Dry Goods Denim Jacket om precies te zijn, fungeerde voor hen als ‘wit vel’. Deze opdracht resulteerde uiteindelijk in zes compleet verschillende spijkerjasjes met elk een geheel verschillende uitstraling.

 

DSC_1134 kopie

Foto: Ganbaroo PR

 

De gehele ervaring van de expositie was verder erg aangenaam. De sfeer in de stylishe galerie kan beschreven worden als ongedwongen, quasi-nonchalant en hip. Er was te spreken van een New York-achtige ambiance. Een DJ-duo verzorgde de nodige fijne tunes en onder het genot van een mooi glas Grey Goose wodka met tonic hingen de aanwezigen een beetje rond voor een babbel, met de zes kunstwerken als centrum van de galerie.

 

Glamourland    Glamourland

Foto’s: Ganbaroo PR

 

Kortom, het was een prachtige kunstzinnige en modieuze ervaring, die alle elementen bevatte om te spreken van een succes. Voor de liefhebbers: de expositie is vanaf zaterdag 25 mei tot en met 6 juni te bewonderen in de Blue Blood store in de altijd fijne PC Hooftstraat te Amsterdam en vanaf 7 juni tot 21 juni in de Blue Blood store in Rotterdam. Komt dat zien!

 

Glamourland    Glamourland

Foto’s: Ganbaroo PR