Bloot! De naakte waarheid van Koert-Jan de Bruijn

“Het is echt een bevrijding om al je kleren uit te trekken”, aldus Koert-Jan de Bruijn in het nieuwe magazine Bloot!.

Het magazine is gelanceerd gemaakt voor mensen die graag in hun blootje ontspannen. Daar blijken er in Nederland zo’n 2 miljoen van te zijn. Inspireren, ervaren en tot jezelf komen is waar de belangenbehartiger van blootrecreanten het tijdschrift Bloot! voor heeft gemaakt. En bijdragen aan een Nederland waarin bloot gewoon is. Vanaf nu is het publiekstijdschrift bij ruim 2.800 verkooppunten te verkrijgen. Koert-Jan de Bruijn onthulde de cover en ging met de billen bloot.

 

Koert-Jan-de-Bruijn-naakt-bloot-Glamourland

 

Toegevoegde waarde
Met de 2 miljoen Nederlanders die graag in hun blootje ontspannen hebben we het niet over saunabezoekers, deze zijn niet meegerekend. Het magazine draagt bij aan een positievere beeldvorming en daarmee aan maatschappelijke acceptatie en normalisering. “Laten we bloot vooral niet groter maken dan het is”, zegt Christine Kouman, directeur van de Nederlandse Federatie van Naturistenverenigingen (NFN). Wat is er in het magazine te vinden over bloot? De beste blootlocaties in binnen-en buitenland, reisreportages in Griekenland en Corsica, bijzondere wellnessoorden in Nederland en hoe zit het nou met topless?

 

Bloot Magazine

 

Bekende billen RTL-presentator en ex-GTST-er Koert-Jan de Bruijn wilde graag meewerken en ging voor Bloot! uit de kleren. De redactie bezocht Koert-Jan en zijn gezin op zijn vakantiestekje in de Provence. In het interview vertelt de presentator over zijn ervaringen met blootrecreatie en hoe hij er voor het eerst mee in aanraking kwam. “Het is echt een bevrijding om al je kleren uit te trekken”, zegt hij. Wij van Glamourland kunnen niet wachten! Wie volgt?

 

Foto’s: Feriet Tunc