Bloederige bende bij Lady Gaga

Dat het ‘Fame Monster’ kan zingen weet natuurlijk iedereen maar binnenkort zal Lady Gaga haar TV-debuut maken in het vijfde seizoen van de hitserie American Horror Story: Hotel.

 

De blonde zangeres zal de rol vertolken van Elizabeth. Een rijke, modebewuste en niet te vergeten bisexuele hotel eigenares die niet veel goeds van plan is. Gaga zal in de serie relaties hebben met verschillende personages. De serie beloofd sexier te zijn dan alle voorgaande 4 seizoenen.

 

Glamourland Lady Gaga American Horror Story - Hotel

 

Om haar nieuwe collega’s goed te leren kennen besloot Gaga hen te verrassen met een extravagant zwemfeestje bij haar thuis. Voor de gelegenheid besloot ze gelijk haar zwembad te vullen met bloedrode verf, te zien op haar Instagram. Crea Bea!

 

Glamourland Lady Gaga

Neem een duik in de bloederige wateren van Lady Gaga – THE COUNTESS

 

Op andere kiekjes van haar Instagram is te zien hoe Gaga met gesloten ogen en glamourkapsel staat the shinen in een jurk, bezaaid met diamanten. Ook zien we een charmant glamourportretje van een hoofd van wax dat tranen huilt van kaarsvet … Freaky!

 

Glamourland Lady Gaga poseren

Poseert Lady Gaga hier heel artistiek? Of verblinden de diamanten glittertjes haar ogen..

 

Glamourland Lady Gaga beeld

 

De eerste van de reeks afleveringen van het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op 7 oktober 2015 in de VS. Wanneer het in Nederland zal worden uitgezonden en door welke zender is tot nu toe nog niet bekend.

 

TEASER trailer: