Blake for Gucci

Blake Lively heeft een nieuwe mode klus te pakken!
Ze was al het gezicht van Chanel en speelt ‘Serena van der Woodsen’ in de populaire TV serie Gossip Girl. Nu is Blake Lively gestrikt als het nieuwe gezicht van Gucci’s nieuwste parfumcampagne. De naam van het parfum zal “Gucci Première” worden. Een perfecte match vinden wij! De blondine heeft stijl en feeling voor fashion en is een absolute schoonheid.

 

 

Frida Giannini, de creatief directeur van het modehuis, laat merken verheugd te zijn met Blake als het nieuwe gezicht voor Gucci. “Beroemdheden en rode loper-glamour hebben altijd deel uitgemaakt van Gucci’s erfgoed. Blake Lively is het nieuwe gezicht van Gucci Première, omdat ze iemand is met een buitengewone schoonheid en die enorm van mode houdt. Ze heeft een geweldige smaak. Ondanks dat ze jong is heeft ze een duidelijk doel voor ogen en ik hou van deze instelling. Ze weet hoe ze op de juiste manier een diva moet zijn, mét ambitieuze glamour.” Aldus Giannini.

 

Blake vindt het een eer om de geur te vertegenwoordigen en is zelf ook blij met de samenwerking. Het merk betekent kracht voor haar en ze is helemaal stapel van het Italiaanse modehuis.

 

De geur is geïnspireerd op de in 2010 gelanceerde haute couture lijn Gucci Première. Deze lijn bestaat uit avondjurken die op maat worden gemaakt voor celebrities. De parfum zou ruiken naar een combinatie van oranjebloesem, witte bloemen, bergamot, muskus, hout en een vleugje leer. Volgende maand komt de geur wereldwijd uit en in september zal hij in Nederland te koop zijn.
Wij zijn benieuwd!

 

 

Reporter: Linda Vissenberg
@linlicious