Bizarre beautyproducten

Wij van Glamourland willen er altijd tip top uitzien. En het is geen geheim: een beetje hulp van fantastische beautyproducten kan niet uitblijven. Is er iets nieuws? Dan willen wij het meteen hebben. Zelfs de meest bizarre producten.

 

Zo is er sinds kort een zogeheten Beauty Pillow te koop. Ja dames, wakker worden is nog nooit zo fijn geweest! Dit satijnen kussen belooft namelijk geen klitten meer in het haar als je ’s ochtends uit je schoonheidsslaapje ontwaakt. Zelfs de vouwen in je gezicht zijn plots verdwenen, evenals die vervelende pukkel op je wang. De gladde satijnen structuur zou namelijk de talgproductie in de huid reguleren, dat zorgt voor minder puistjes. En alsof het allemaal al niet genoeg is: het wonderkussen voorkomt ook rimpels! Niet zo gek dus dat celebs en beautybloggers zweren bij dit product.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Oke, je haar is glad, je rimpels en pukkels zijn verdwenen. Maar dan zijn er nog die vervelende wallen onder je ogen. Tsja, een avondje doorgehaald. En dan is daar het Japanse Eye Slack Haruka. Deze eyepads worden verwarmd en gaan trillen. Daarmee houd je de huidveroudering onder je ogen tegen.

 

Glamourland

Foto: Tumblr

 

Heb jij hem al gespot bij Keeping Up With The Kardashians? Kim is dol op haar onderkintrainer! Het kost je iedere dag maar twee minuutjes van je tijd, dan is de dubbele kin al minder zichtbaar. Laat het resultaat toch iets langer op zich wachten, of ben je toe aan een wat zwaardere ’training’? Geen paniek, bij het product worden verschillende veren geleverd.

 

Glamourland

Foto: Tumblr