Bizar: Durf jij het aan, de slangenmassage?

Wij van Glamourland houden er wel van om ons te laten verwennen met een massage, maar tegenwoordig kunnen die massages niet alleen door knijpende handjes gedaan worden maar ook door slangen. Ja, je leest het goed ! Een massage waarbij krioelende slangen over je rug kruipen, zou jij het aandurven ?

 

Glamourland-slangen-massage

Foto: Whenonearth

 

Het bestaat inmiddels al een tijdje, maar het is nog niet erg populair onder de bevolking (en wij snappen stiekem wel waarom); de slangenmassage. Tijdens deze massage worden er afwisselend verschillende soorten slangen op je rug gelegd. Het zou erg ontspannend werken, het stimuleert je bloedtoevoer en ontspant je spieren. Slangen voelen droog en koel aan, en dat zou het relaxende gevoel moeten geven.

 

Glamourland-slangenmassage

Foto: Youtube

 

Slangenmasseurs geloven er sterk in dat sommige slangen geneeskrachtige effecten geven, zo krijg je er bijvoorbeeld een energieboost van en een andere soort slang zou je waarnemingsvermogen weer versterken.

 

Als je voor zo’n massage gaat moet je er wel even voor reizen, momenteel bestaat het alleen nog in Israël, de Filipijnen en Engeland. Maar ach, een extra weekendje weg vinden wij dan weer niet zo erg. Wellicht een leuk uitje voor de paasdagen? Weer eens wat anders.

 

Glamourland

Foto: Tumblr