Bikini Time

De zomer staat weer voor de deur en met een beetje geluk kunnen we binnen een maand weer op het strand liggen. Uiteraard horen daar de nodige cocktails bij, maar net iets belangrijker dan de hipste cocktail is de juiste bikini. Er is geen ontkomen meer aan, het bikiniseizoen is toch echt begonnen. Meestal gaat dit gepaard met een hoop stress, jammer want voor elk “probleem gebied” is eigenlijk wel een oplossing!

 

Foto: Tumblr

 

Twee keer in dezelfde bikini gespot worden kan natuurlijk niet. ;-) Gelukkig zijn er dit seizoen genoeg leuke trends waar volop mee gevarieerd kan worden. Om te beginnen is er het high waisted bikini broekje tot op de navel. Het is misschien even wennen, maar het ziet er erg stijlvol uit. Daarnaast zien we veel dieren- en bloemenprints.  Hier geldt: hoe meer kleur hoe beter. Een andere bikinitrend die je veel gaat zien is metallic. Niet alleen bikini’s maar ook accessoires in een metallic kleur zijn helemaal in. Als laatste een trend die we vorig jaar ook al voorbij zagen komen: het cut out badpak a.k.a. de monokini.

 

glamourland

Foto: H&M

 

Bijna iedere vrouw heeft wel iets wat zij minder mooi aan zichzelf vindt. Met de volgende tips wordt het uitzoeken van de perfecte bikini net even iets makkelijker en kun je vol zelfvertrouwen flaneren over de boulevard!

Zandloperfiguur: Als zandloper heb je het voordeel veel bikini’s goed te kunnen dragen. Wanneer je de taille wil benadrukken kies je voor een high waisted broekje. Kijk goed welke bandjes en tops je figuur het beste tot zijn recht laten komen.

Appelfiguur: Kenmerkend voor het appelfiguur zijn slanke benen en smalle heupen, deze kun je dan ook goed accentueren door een mooi gesneden broekje te dragen. Omdat appels van boven breder zijn is een goede ondersteunende top erg belangrijk, een beugelbikini kan wonderen doen.

Peerfiguur: Het peerfiguur heeft een slanke buik en taille en wat vollere benen. Benadruk je slanke bovenlichaam door een bikinitop met print te dragen. Wanneer je wat onzeker bent over je heupen zou je een breder bikinibroekje kunnen dragen. Hierdoor komt je lichaam wat meer in verhouding.

 

Foto: Bikinibiza

 

Met deze tips moet het lukken om de juiste bikini’s te vinden voor deze zomer. Succes!

 

Reporter: Carl Michelle

Twitter: @CarlMichelle