Bieber blamage

Okay, heel eerlijk: een echte fan van Justin Bieber zijn we hier niet. We schrijven dan ook liever niet over dit drukke kereltje met ongelofelijk slecht geknipt haar. Toch is het hem gelukt om in de afgelopen tijd (inclusief vandaag) twee keer het Glamourland nieuws te halen. Eerst overtrad Beebs alle ruimtevaart wetten door met zijn Fisker keihard door de geluidsbarrière te knallen op de plaatselijke snelweg, nu bewijst Beebs dat hij ook nog eens een kleine “foulmouth” is.

 

Nadat JB een promotie tour in Australie had gedaan en op weg terug was naar Amerika, heeft hij in de first class van het vliegtuig zich zo misdragen dat andere passagiers zich geroepen voelden om in te grijpen.

 

Bieber was met zijn complete entourage aanwezig in het vliegtuig en blijkbaar voelde het 18-jarige kindsterretje zich enorm gaaf terwijl hij aan de lopende band scheldwoorden aan het roepen was. De meeste vreselijke ziektes werden door het stel niet geschuwd en Beebs voerde het hoogste woord. De andere passagiers mochten volop meegenieten, want van rekening houden met je medepassagiers heeft deze “goldy locks” nog nooit gehoord.

 

Na het een poosje aangehoord te hebben, kon een medereizigster het gedrag van Bieber niet meer uitstaan en is zij op hem en zijn entourage afgelopen om het stel een goed de les te lezen. De dame in kwestie heeft JB toegesnauwd dat hij moest stoppen met schelden en het gebruik van dat soort taal op een vliegtuig. Ze vond zijn gedrag “hoogst ongepast”. JB, die tegenwoordig niet zo veel tegengas meer krijgt (wie betaalt bepaalt, en JB heeft genoeg rocks om iedereen zijn mond te laten houden), schrok zich lam van deze uitbrander.

Snel stamelde Beebs excuses en schaamde zich kapot. Precies zoals het hoort. Wellicht dat dit soort uitbranders op zijn tijd op termijn weer een losgeslagen popsterretje schelen. ;-)