Beyonce Knows!

Yes ladies, het seizoen der seizoenen is bijna aangebroken en neen, we hebben het niet over die doodgewone lente. Dit gaat namelijk  over een seizoen dat de klassieke 4 seasons overstijgt en waar je volgens ons überhappy van wordt als je het goed aanpakt: het verlovingsseizoen! We horen jullie al denken: bestaat daar dan een seizoen voor? Wel, absoluut!

 

De eerste lentekriebels steken de kop op, speelse hertjes dartelen door de bossen en vogels tsjilpen liefdevolle liedjes voor elkaar. Aanstekelijk toch? Nou, with a little help from your Glamourland friends krijgt jouw eigen lieve partner helemaal de pap in de mond en kan hij bijna niet anders dan jou dé grote vraag te stellen.

 

Laat bijvoorbeeld één van deze foto’s van prachtige verlovingsringen achteloos op je desktop achter…

 

Foto: baunat.com

Foto: tiffany.com

 Foto: cartier.com

 

Vergeet ook “jullie liedje” niet op de achtergrond zachtjes op te zetten.

 

And last but not least: ga eens samen naar de bios voor een romantische film mét aanzoek en uitgebreide trouwscène (“oooh ik wist helemaal niet dat ze zouden trouwen!”). Wedden dat hij uiteindelijk voor je op de knieën – nou ja, op één knie eigenlijk – valt?

 

Blijft hij selectief doof en blind voor je subtiele hints?
Dan is Beyonce’s “If you like it then you should put a ring on it” je allerlaatste kans. Volumeknop op 50 en meezingen die handel!