Bert Visser for Toni&Guy

In 1963 opende de broers Giuseppe (Toni) en Gaetano (Guy)  Mascolo in Londen hun eerste kapperzaak genaamd Toni & Guy. Inmiddels zijn er ruim 400 Toni & Guy vestigingen over de hele wereld en bestaat er zelfs een Toni & Guy magazine en een in-salon televisie zender ‘Toni&GuyTV’. Ook in Nederland zijn er diverse Toni & Guy vestigigingen te vinden, zo vind je Toni & Guy onder andere in Amsterdam, Maastricht, Haarlem en Groningen. Toni & Guy staat bekend om de kundigheid en kwaliteit van de kappers.

 

Toni & Guy heeft in Engeland al meer dan 50 keer de British Hairdressing Award gewonnen, maar ook de Nederlandse kappers vallen in de prijzen. Zo werd de jonge Bert Visser (werkzaam in de van Baerlestraat, Amsterdam) genomineerd voor een Coiffure Award in de categorie ‘Newcomer of the year’ en natuurlijk won hij deze award! De Coiffure Award is in 1992 opgezet en in deze haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Award. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. Uit meer dan 2000 inzendingen heeft Bert Visser de award gewonnen.

 

Bert Visser met één van de modellen

 Bert Visser met één van de modellen

 

Zondag 22 juli presenteerde top stylist Bert Visser zijn creaties aan het publiek in de NL Studio’s in Amsterdam. Glamourland was daar natuurlijk bij. Onder begeleiding van een DJ presenteerde Bert Visser zijn nieuwe creaties. Bert’s show bestond uit 4 verschillende lijnen. Tijdens de presentatie werden zowel kapsel voor heren als voor dames geshowd.

 

 

Vooral bij de vrouwen zagen we opvallende kapsels. Zo waren er diverse verschillende variaties op de klassieke boblijn te zien. Maar lang haar is ook zeker niet uit de mode, want we zagen genoeg kapsels met lang haar. Daarnaast werd er ook veel met kleur gewerkt. Lang blond haar met roze accenten in de punten. Ook zagen we modellen met groene extentions. Kleur zien we dus niet alleen terug in onze outfits, tegenwoordig is het helemaal niet raar om naast te standaarkleuren als goudblond en kastanjebruin ook wat roze of groene accenten in je haar aan te brengen. Bij de mannen zagen we vooral korte kapsels met een kuif. Naast de mooie kapsels waren de modellen ook voorzien van strakke bijpassende outfits, hierdoor kreeg de presentatie een extra touch. Bert Visser is pas 21, maar als hij nu al zo’n show kan neerzetten dan weten wij zeker dat we nog veel van hem gaan horen!

 

  

 

 

Mocht je nu toe zijn aan een nieuwe glamourous look kijk dan op www.toniandguy.nl voor een kapsalon bij jou in de buurt!

 

Afbeeldingen: Lisa Vermeij