Beroemde HEMA rookworst krijgt heet broertje

Bij HEMA houden ze wel van wat variatie op z’n tijd. Maar alleen als het écht goed is. HEMA komt dit keer met een pittige variant op hun beroemde rookworst. Dezelfde heerlijke smaak als de vertrouwde klassieker, maar met wat meer pit. De pittige rookworst zal alleen tijdens actieperiodes verkrijgbaar zijn.

 

 

De rookworst is één van de populairste HEMA producten. De winkelketen heeft de rookworst al sinds de jaren 30 in het assortiment, al bijna 90 jaar dus!  En wist je dat de HEMA rookworsten maar liefst 7 tot 8 uur worden gerookt op eiken- en beukenhouten snippers? Hetzelfde geldt voor de nieuwe pittige rookworst. Ambachtelijk gemaakt, naar authentiek eigen HEMA recept.

 

Hema-rookworst-Glamourland

 

Pittig broertje
Het verschil met de reguliere en magere rookworst zit ‘m in de ingrediënten. Voor de pittige variant zijn meer specerijen gebruikt, die zorgen voor de extra pit. Aan de knapperige korst buitenkant is natuurlijk niks veranderd en ook blijft de worst heerlijk sappig. De pittige rookworst wordt – net als de andere HEMA rookworsten –  op traditionele wijze met de hand geproduceerd, met alleen puur kwaliteitsvlees.

 

Verkrijgbaarheid
Je hebt op drie momenten de kans om de heerlijke pittige rookworst te bemachtigen, namelijk van 16 oktober t/m 5 november, 20 november t/m 3 december en in 2018 van 19 februari t/m 3 maart. Dus alle tijd, maar let op: op=op! Een Limited Edition noemen we dat in Glamourland.