Bekendmaking Leading Ladies Awards 2019: Eerbetoon aan vrouwelijke topbestuurders

Vandaag op Internationale Vrouwendag is bekendgemaakt dat op 18 juni 2019 de tweede editie van de Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards plaats zal vinden. De verkiezing is in het leven geroepen ter ere van vrouwelijke topbestuurders die als voorbeeld fungeren voor andere vrouwen. Drie Nederlandse vrouwen die elk binnen andere domeinen succesvol zijn worden bekroond, verdeeld in de categorieën ‘maatschappelijk’, ‘zakelijk’ en ‘beste nieuwkomer’. Piper-Heidsieck kent de prijzen toe aan vrouwen die zich onderscheiden in expertise, maatschappelijke impact en ondernemerschap.

 

28 Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Awards - Dutch Global Media

 

De uitreiking zal plaatsvinden in Sofitel Legend the Grand, waar leading lady H.K.H. prinses Beatrix haar ja-woord gaf. Lieke van Lexmond zal de uitreiking presenteren, in het bijzijn van zakelijk en bekend Nederland.

 

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards Jury - Erieke, Roxanne Pinckers, Lieke, Anne-Marie, Sonia Festetics

Piper-Heidsieck Leading Ladies Awards - Sinclair Simons en Eva Simons - Dutch Global Media

 

Winnaressen 2018
Afgelopen jaar ging de prijs in de categorie ‘zakelijk’ naar Jasja Heijboer. Zij is eigenaresse van Ace Agency, de drijvende kracht achter de carrière van wereldbekende artiesten als Martin Garrix, Afrojack, Quintino, Yellow Claw, Sidney Samson en Bassjackers.

De maatschappelijke prijs werd in ontvangst genomen door Hanneke Verburg. Als CEO van Make-A-Wish Nederland vervult zij de allerliefste wensen (ieder jaar ruim 530) van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziekte.

De prijs voor de Beste Nieuwkomer werd gewonnen door Mascha Mooy. Zij is de oprichtster en CEO van Bye Bye Burnout, één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is burn-outpreventie adviseur van onder andere Google in Silicon Valley.