Beautytips: Hoe herken ik de beste kapper?

Een Glamourlander zonder topkapper bestaat niet. Uitzoeken wie de beste kapper voor je haar en jezelf is, kan wel een karwei zijn. Glamourland helpt je graag op weg om uit te zoeken wie de beste kapper is voor je haar.

 

pexels-photo-54566

 

1. Bepaal je snit: hoe je je haar knipt, hangt samen met je gezicht, je stijl en je persoonlijkheid. Zoek samen met je kapper hoe je je haar beste kunt laten knippen.

2. Verzorging: Welke verzorging bij je type haar past, hangt af van je haarstructuur: heb je krullen, droog haar of roos: je kapper weet beslist raad.

 

Glamourland Pexels (6)

 

3. Kleuren: Gebruik merken voor natuurlijke kleuringen van het haar. Geen ammoniak, maar verf op basis van natuurproducten.

4. Service: Je klanten goed ontvangen, een goed gevoel geven en vertrouwen winnen door een goede service te geven is de boodschap aan de ideale kapper. Geef een massage en een goede kop koffie… Daar begint klantvriendelijkheid.

 

person-woman-coffee-cup

 

5. Professionaliteit: Een kapper kent zijn vak goed door de juiste opleiding en bij te scholen in vaktijdschriften.

6. Social talk: een praatje kunnen maken met je klant hoort bij het vak.

 

Glamourland Pexels (2)

 

7. Geen roddels: een echte kapper heeft geen tijd voor roddels. Ondanks de soms vervelende klanten staat professionaliteit bij de beste kapper op de eerste plaats.

8. Maak je haar summer-en winterproof: je haar beschermen tegen het zwembad doe je door ’s morgen olie op je haren te doen en ze op te steken. Veilig de winter in doe je door supplementen te nemen vanaf oktober tot januari: ijzer en magnesium zijn noodzakelijk voor je haar.

 

Glamourland Pexels (4)

 

9. Feedback: Een goede kapper luistert goed naar zijn klanten en geeft raad over gebruik van de juiste producten. Elk haartype is anders, dus verzorg je je haar het beste na een goed gesprek.

10. Klant is koning: een goede kapper weet wat de klant wil en houdt hier rekening mee.

 

Glamourland Pexels (5)

 

Ziezo, kappers zijn er bij de vleet, maar de perfecte kapper voor jouw haar vinden kan wat moeilijker zijn. Dus ga aan de slag en zoek er de juiste uit. Glamourland duimt voor je en hoopt je piekfijn terug te zien.