Beat the Heat! Het Glamourland Hitteplan

Heel Nederland is gestrest, en niet zo een beetje ook. Waarom? Het wordt heet, héél heet. Wij van Glamourland weten als geen ander wat voor een plakkerige bedoeling het allemaal kan zijn in 3-delig grijs of galajurk, daarom hebben wij voor onze lieve Glamourlanders het Glamourland Hitteplan in het leven geroepen!

 

Glamourland hitteplan

Foto: Wallpaper

 

1. Prop je vriezer vol met de wereld aan waterijsjes. Zoals jullie weten doet vocht wonderen, maar vijf dagen uitsluitend water en raketjes gaat na verloop van tijd ook vervelen. IJsblokjes in je Kir Royal is natuurlijk ook een oplossing!

 

2. Een echt luxepaardje heeft natuurlijk een bulderende airconditioner, maar wij van Glamourland begrijpen dat er ook mensen zijn zonder. Dan kun je natuurlijk gewoon een ouderwetse ventilator op je werkplek, salontafel of nachtkastje zetten. Kleine tip, zet hier een bak ijs voor en voila! Je hebt een mobiele airconditioner.

 

Glamourland hitteplan zomer

Foto: Imgur

 

3. Klots oksels? Of een ’tropendoos’? Geen probleem! Klop er wat talkpoeder tegen aan. Dit trekt het vocht weg en maakt je huid babyzacht! Pas wel op bij je neus, dit kan wat raar overkomen.

 

4. Als je dan toch de deur uit wilt, doe dit dan in een goed zomerse outfit met een véél te grote zonnebril en een zonwerende paraplu. Dat staat zo chique. Laat de waaier thuis, van dat wapperen krijg je het alleen maar warmer.

 

5. Laat in deze tijd van het jaar de schelpdieren even staan. Natuurlijk, wij van Glamourland zijn dol op oesters, maar met dit weer kunnen we natuurlijk geen voedselinfectie gebruiken, zet daarom de kaviaar en Hollandse Nieuwe goed koud weg.

 

6. Er is bijna niets zo ordinair als een vervellend gezicht of lijf. Verplaats je daarom uitsluitend goed ingesmeerd en met zo weinig mogelijk kleren aan. Witte bikinirandjes zijn zó 2008.

 

7. Wij van Glamourland weten als geen ander dat een echte Glamourlander de boodschappen laat bezorgen maar mocht je de hitte echt niet aankunnen laat dan de Porsche cabrio staan en pak de BMW zonder open dak, zet de airco aan en rijdt naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn om daar even charmant bij het vriesvak rond te hangen. Trakteer jezelf gelijk op een heerlijk waterijsje.

 

Glamourland strand

Foto: Imgur

 

8. Uiteraard kleedt zwart af en lijk je hierdoor op z’n minst 4 kg lichter, maar laat het zwart liggen en draag zoveel mogelijk lichte kleuren. Wit, beige of een licht pastel kleurtje houden de huid lekker koel!

 

9. Mocht al het bovenstaande niet werken, bedenk dan dat het over 212 dagen al weer kerst is en waarschijnlijk de temperatuur onder het vriespunt ligt, geniet daarom nu maar alvast van onderstaand kerstlandschap!

 

Glamourland sneeuw

Foto: Imgur