BARWEEK ROTTERDAM 2012

When nightlife become lifestyle: zien, proeven, voelen en genieten doe je tijdens Barweek Rotterdam. Overgewaaid uit Amsterdam wordt Barweek dit jaar voor het eerst in Rotterdam georganiseerd tussen 25-29 juni 2012. It’s time to turn the city upside down!

 

Aan de naam te horen, zou je denken dat alleen bars meedoen. Dat is echter niet waar: er doen meer dan twintig verschillende hotspots in de stad aan de Maas mee, waaronder restaurants, clubs en hotels. Tijdens de Barweek hebben alle deelnemers een speciale dinerkaart, workshops, modeshows of een feestje. Tijd om eens wat anders te proberen en in plaats van elk weekend naar je stamkroeg te gaan, kan je nu eens op ontdekkingstocht naar de meest uiteenlopende horecazaken en genieten van cocktails, lekker eten en feest je de hele nacht door met je vrienden.

 

glamourland

Doordat er vele keuzes zijn om naartoe te gaan, heeft de organisatie online My Barweek ontwikkeld. Een onderdeel op de website dat naar aanleiding van jouw voorkeur een eigen Barweek-route samenstelt. En wat ook leuk is om te weten: Barweek is een open evenement. Je kunt dus overal aanschuiven zonder extra geld te betalen.

 

De redactie van Glamourland krijgt nu al trek in een lekker cocktail!